Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Špička rapu Kendrick Lamar představí v O2 areně novou desku

Autor: HAL - 
2. října 2022
22:05

Hvězda světového rapu Kendrick Lamar se vrací do Česka! Na turné The Big Steppers Tour představí své nejnovější album Mr. Morale & The Big Steppers. V Praze vystoupí 10. října v O2 areně.

Čtyřiatřicetiletý Kendrick Lamar Duckworth, rodák z kalifornského Comptonu, je pravděpodobně nejvlivnější rapper, hudební producent a skladatel současnosti. Svým významem je možné ho přirovnat snad jen k umělcům, jako je Bob Dylan nebo Miles Davis. Vydává komerčně úspěšná alba s ostrým sociálním komentářem, ohlasy moderního jazzu, funku a soulu. 

Je držitelem 14 cen Grammy a celé řady dalších cen (American Music awards, Billboard music awards, MTV Awards, Pulitzerova cena a další.), prodal přes sedmdesát milionů nosičů svých alb, která byla všechna oceněna platinovou deskou. Dnes vydává své páté netrpělivě očekávané samostatné album Mr. Morale& the Big Steppers.

Kendrick Lamar představí na turné The Big Steppers Tour své nejnovější album Mr. Morale & The Big Steppers. Kendrick Lamar představí na turné The Big Steppers Tour své nejnovější album Mr. Morale & The Big Steppers. | Live Nation

Po pětileté pauze přichází Kendrick Lamar s novou deskou Mr. Morale & The Big Steppers, která vyšla 13. května. Právě k této desce se váže celé The Big Steppers Tour, na kterém spolu s ním vystoupí v O2 areně jako předskokani Baby Keem, bratranec Kendricka Lamara a sám producent a hudebník. Druhým předskokanem je Tanna Leone, kterého Kendrick Lamar vydává u svého labelu.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi