Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Kapela O5&Radeček na střeše: Sledujte vyprodaný koncert s překvapením blízko nebe

29. července 2020
21:23

Oblíbená kapela O5&Radeček ani letos nevynechala a nalákala své příznivce na střechy nejrůznějších budov v Česku. Svůj poslední a vyprodaný koncert Turné na střechách zahraje ve čtvrtek v Olomouci na střeše Přírodovědecké fakulty Univerzity Palackého. Pokud nemáte lístek, nezoufejte. Sledujte od 19.00 exkluzivně živý přenos z koncertu na Mall TV.   

Kapela O5&Radeček už devatenáct let vytahuje svoje fanoušky skoro až do nebe. Přesněji na střechy. Hudební vystoupení na unikátních místech zdobí neformální atmosféra a blízký kontakt mezi hudebníky a publikem. "Na závěr turné chystáme překvapení," uvedl frontman kapely Tomáš Polák. Je tedy určitě na co se těšit.

Čtvrteční koncert na střeše Přírodovědecké fakulty Univerzity Palackého bude velkou tečkou za letošním Turné na střechách, a zahraje zde také pražský písničkář Láska. Diváci se navíc dozví ledacos ze soukromí členů kapely, kteří během koncertu velmi rádi odpovídají na dotazy publika.

Poslední koncert legendární kapely je už sice vyprodaný, ale to neznamená, že se nemůžete účastnit. Díky Mall TV se totiž na koncert dostanete z pohodlí domova. Začínáme v 19 hodin.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi