Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Report z Pegboard Nerds v Praze: Šprti vsadili na vlastní produkci

Pegboard Nerds zahráli v Praze dobrý set složený především z vlastní produkce.
Pegboard Nerds zahráli v Praze dobrý set složený především z vlastní produkce.  (Autor: Beatdown Agency)
Autor: shp - 
16. dubna 2018
15:25

Uplynulá sobota se nesla v duchu jedné velké hudební premiéry. Tu si v Česku odbyli svým vystoupením známí Pegboard Nerds. Dánsko-norské duo vsadilo na jistotu a zahrálo set složený především z vlastní produkce.

Do žižkovského klubu Storm, kde se premiéra Pegboard Nerds odehrála, jsme dorazili krátce před začátkem jejich setu. Již hned po příchodu jsem zaregistroval, že uvnitř je bohužel jen hrstka pařmenů. Alespoň když šprti začali hrát, seběhli se všichni před stage a vytvořili slušný kotel.

Alexander Odden a Michael Parsberg na nic nečekali a začali svým typickým mainstream dubstepem. Své vystoupení si užívali, komunikovali s lidmi a o „high five“ s fandy plácance nebyl nouze. Energie jim při hraní nechyběla od začátku až do konce, byť při hraní střídali žánry.

Od Pegboard Nerds zazněly tracky jako Emoji VIP, Bring The Madness, Superstar nebo zpěvný Hero. Dubstep střídal brostep, drumstep i trap. V setu sice nepředvedli žádné překvapení, ale byla to poctivá muzika. Jen škoda, že na šprty nedorazilo více lidí, zasloužili by si to.

Zobrazit celou diskusi