Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Recenze: Chcete se stát úspěšnými? Brian Tracy má zaručený plán

Základní princip
Základní princip  (Autor: Management Press)
Autor: lm - 
21. června 2018
16:59

Chcete znát největší tajemství úspěšných lidí? Podle Briana Tracyho je jím tzv. bod X, ze kterého se odvíjí veškeré naše jednání. A pokud chceme náš život změnit, musíme začít právě od tohoto bodu, který je naším základním východiskem.

Profesionální řečník a školitel leadershipu Brian Tracy je sám sobě největším důkazem, že když člověk změní své uvažování, tak bude úspěšný. Tracy se z průměrného prodejce bez maturity vypracoval až na vedoucího multimilionové společnosti a to právě tak, že zkoušel a používal principy a metody, které nyní předává dalším ve svých knihách.

To nejdůležitější z jeho tvorby si můžete přečíst právě v knize Základní princip. Tracy tentokrát ve své knize pomůže s odhalením potenciálu, jak zvýšit svou výkonnost a zjednodušit život. Poradí i jak se stát úspěšným a přitom si zachovat rovnováhu v osobním životě. Vše je o tom si vytyčit ve svém životě cíl a poté se věnovat převážně činostem, které slouží k jeho dosažení. A to vše tak, abyste ve finále byli šťastní.

Tracyho kniha je jako vždy psaná jednoduchým a čtivým stylem, který zaručuje, že se nebudete nudit. Nejde sice o nijak převratné rady, které byste nikdy neslyšeli, ale jako motivační vzpruha poslouží víc než dobře. Pokud máte Tracyho rádi a už máte některé jeho díla načteny, pak vám kniha poslouží spíše jako zopakování a připomenutí, nic nového a závratného v ní ale nejspíš nenajdete.


Brian Tracy

Základní princip

Management Press, 2017

208 stran

Hodnocení: 70 %

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi