Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Recenze: Chcete více času na sebe? Přestaňte řešit ostatní! Zázračný úklid v hlavě poradí, jak na to

Sarah Knight – Zázračný úklid v hlavě
Sarah Knight – Zázračný úklid v hlavě  (Autor: BizzBooks)
Autor: lm - 
31. října 2017
15:54

Jste unavení, ve stresu a přetažení? Vyhovíte každému, kdo vás o něco požádá, jen ne sobě? Neumíte říkat „ne“ kvůli pocitu viny? Skončete s tím! Sarah Knight vám ukáže, jak začít myslet více na sebe a odpálkovat ostatní, aniž byste ranili jejich city. Pokud tedy nechcete…

Rodinné slavnosti a konflikty, vaše váha, názory, děti a domácí mazlíčci ostatních či nikdy nekončící pracovní porady. Každý den se na nás valí spousty zbytečných a stresujících záležitostí, které nám kradou čas, zatěžují nás a způsobují nám duševní neklid. Pokud to chcete změnit a naučit se říkat „ne“, pak je Zázračný úklid v hlavě kniha pro vás.

Sarah Knight se při psaní svého díla inspirovala bestsellerem Zázračný úklid od Marie Kondo. Zatímco japonská spisovatelka vám pomůže s perfektním úklidem domu, Američanka vás ve své parodii naučí, jak se na všechno nedůležité vykašlat a zbavit se nechtěných povinností i pocitů viny. Díky tomu pak získáte více času na činnosti, které vás naplňují a dávají vám smysl, či lidi, s nimiž se cítíte dobře.

Kniha Zázračný úklid v hlavě je psaná lehkovážným, satirickým stylem a je plná osobních zkušeností a příběhů, ve kterých se pozná každý z nás. Nejspíš nejednou se přistihnete, jak se u příběhů autorky smějete nahlas. Najdete tu ale i spoustu užitečných tipů, které vám opravdu pomohou přestat všechno tolik „hrotit“ a začít si užívat života, jak chcete vy.


Sarah Knight

Zázračný úklid v hlavě: Kouzlo nehrocení

nakladatel BizzBooks, 2017

176 stran

Hodnocení: 80 %

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi