Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Legenda hardcoru Rob Gee vystoupí v Praze. Zahraje na Hardstyle Family Night part 3 vs. Czech This Future

Rob Gee je headlinerem party Hardstyle Family Night part 3 vs. Czech This Future.
Rob Gee je headlinerem party Hardstyle Family Night part 3 vs. Czech This Future.  (Autor: Facebook)
Autor: shp - 
12. ledna 2018
15:30

Je neurvalý, šílený a nebere si s ničím ani nikým servítky. Takový je americký rodák z New Jersey Rob Gee. Legenda early hardcoru stála u zrodu gabber scény a nejtvrdší elektronické hudbě se věnuje již přes dvě dekády. V Česku půjde na party Hardstyle Family Night part 3 vs. Czech This Future o jeho první klubové vystoupení.

Robert Gilmore alias Rob Gee začal hrát hip hop a punk již v 15 letech. Později si však zamiloval gabber a hardcore sound, který s výše jmenovanými žánry začal kombinovat. A protože je to křikloun, podílí se dodnes na tvrdé elektronické hudbě nejenom jako producent a DJ, ale taktéž jako MC a zpěvák.

Za svou kariéru spolupracoval s dalšími legendami early hardcoru jako Bassem-D & Kingem Matthewem, J.D.A. nebo Buzzem Fuzzem. Společně s Neophytem a Tieum je členem formace Riot Squad. Autor hitu Ecstasy, You Got What I Need je headlinerem tvrdší Czech This Future Red Stage.

Na té také vystoupí vycházející hvězdy uptempo hardcoru EddyHardcore, Yssis a Hard Effectz z Nizozemska. Eddy val Swol aka EddyHardcore vystoupí na Czech This Future již potřetí. Nevlastní bratr slavného Partyraisera si stejně jako on libuje ve zběsilém tempu ve stylu 200 bpm +. Tento mladík již vystoupil na mnoha slavných akcích.

Namátkou Nature One, Pandemonium nebo Dominator. A jelikož ho pod svůj booking ulovil Footworxx Sandyho Wareze, ještě o něm mockrát uslyšíme. Něžné pohlaví na party zastoupí sličná uptempo hardcore DJka Yssis. I ona už má za sebou vystoupení na spoustě uznávaných akcích. Doslova na těch nejtvrdších.

Iris Vergouwe se již předvedla na party jako Hardcore4Life, Ground Zero Festival nebo Hardshock Festival. Duo Anthony Plug & Giovanny Felida alias Hard Effectz si zahraje v Česku premiérově. I od něj můžete čekat uptempo hardcore nálož. Slyšet jste je mohli již na BKJN vs. Partyraiser Festivalu. A pokud budou partypeople hlasitě skandovat, možná si zmiňovaná uptempo mládež zahraje versus set.

A to není vše. Příznivci hardcoru a jeho různých odnoží se mohou těšit na pořádný domácí support. Elitní frenchcore dvojka Hungry Beats si to za mixpultem rozdá s kamarády The Butchers. Terror zastoupí ostravský maskovaný démon Kurwastyle Project. Jak válí hardcore na Slovensku, předvedou Maverick a Strange Position. Line-up Czech This Future Red Stage uzavírají Corty vs. Crane.

Hardstyle Family Night Blue Stage bude reprezentovat všechny možné formy hardstylu. Jejím headlinerem bude vycházející hvězda Coonova labelu Dirty Workz Refuzion. Tento norský DJ, který vystoupil již na akcích jako DefQon.1 Festival, The Qontinent nebo Reverze, se stává čím dál tím slavnější a populárnější.

Mohou za to euphoric hardstyle tracky jako Ride, Without You a Follow Me. Jenom na tento subžánr se ale norský hudebník občanským jménem Benjamin Sahba neomezuje. Svůj hudební přesah dokázal Refuzion trapstyle songem Bass Jam. Českou premiéru Refuziona doplní kvalitní support z Česka i Slovenska.

Hutné basy, přísné kopáky i líbivé melodie očekávejte od Mindjackera, Maicusse, Haevy Noizes, Hatoma, Vityho, George Crushera, Kizzaha vs. Upliftera, Dark Wizarda a Deela. Tahle parta zaručuje, že uslyšíte euphoric, raw i early hardstyle od československé špičky. Hardstyle Family Night part 3 vs. Czech This Future se bude konat 16. února v pražském klubu Cover Place.

Více o akci se dozvíte na oficiálním Facebooku akce

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi