Partyraiser, občanským jménem Wesley van Swol, si odbyl českou premiéru na sedmém díle zažité klubové akce Hardcore Operation. Za mixpultem mu sekundovala domácí elita včetně DJského dua Hungry Beats (v jednom, hehe). To se rozhodlo po Partyraiserovi hrát frenchcore, i když mělo vystoupit se svým industrial projektem District7. Nechyběli ani The Butchers a další neřádi z Prague Nightmare labelu.

Klub byl plný známých tváří z hardcore scény, nálada byla příjemná a veselá. Jenže k vyprodání měl Favál daleko. Z promotérského hlediska to nevypadalo dobře tak jako na parketu. Nizozemský DJ se s tím nemazlil od počátku. Svůj set odpálil zprudka a brzy zazněl track Scarphase - Masters of Hardcore: Skull Dynasty DJ Tool a ihned bylo jasné, že celou nocí bude přítomné posluchače provázet zběsilé BPM tempo.

Následoval výlet do devadesátých let hardcorových, samozřejmě ve zrychlené podobě, když zazněl song Neophyte & The Viper - 98 To Your Mind (Toxic Inside Bootleg). Partyraiser si svůj set užíval, parket byl před ním plný, ale klub ani náhodou. „Miluji Česko,“ vykřikl Wesley a jelo se dál. Jeho set se vezl na notě jeho aktuálnějšího, oproti minulosti více mainstreamového stylu. Dřív se nám líbil Partyraiser víc, ale pořád jede na plné otáčky.

Hitovka Partyraiser & Cryogenic - Middle Fingers Up! s vysamplovanými popíkáři 21 Pilots tak nemohla chybět. Před koncem zazněl i track Partyraiser & Destructive Tendencies - Sound Becomes One, kterým Wesley vzdal úctu svému zesnulému tatínkovi. Všichni měli ruce nahoře a zpívali. Skvělá atmosféra. Konec setu byl totální bordel. Partyraiser to rozjel v terror stylu a ještě se zrychlovalo.

Vystoupení to bylo skvělé, ale česká hardcore scéna si ho ještě nezasloužila. Dalo by se polemizovat o tom, že je ještě malá. Ano, velká není. Jenže kdo ji alespoň pár let zná, ví, že právě Partyraiser je právě ten, koho tu všichni hardcoreheads chtěli nejvíc. A když konečně po rocích tužeb přijel, dorazil zlomek hardcore posluchačů. Je to smutné, Partyraiser si zasloužil víc.