Recenze: S kuchařkou Bezlepková cukrárna vykouzlíte zdravější dobroty
Jste celiak, nebo se jen snažíte žít zdravěji, a tedy bez lepku? Pokud jste si mysleli, že na muffiny, dortíky a koláče můžete zapomenout, jste na omylu. Kuchařka Zuzany Zachové vám ukáže, jak na to.
Zachová recepty ve své knize rozdělila podle ročních období, což je praktické, protože tak můžete snadno využít sezonní suroviny. Suroviny jsou většinou snadno dostupné a postupy sepsané tak, že je zvládnou i začátečníci.
Autorka navíc v úvodu i na konci přináší cenné tipy, které v bezlepkové kuchyni jistě oceníte. Za pochvalu stojí také fotografie jednotlivých dobrot, které pořídila sama Zuzana.
Jediná drobná výtka by snad mohla směřovat k úvodu knihy, který patří úvodnímu slovu a poděkování autorky. Editor zde zřejmě mohl do stylistiky textu více zasáhnout a zabránit alespoň opakování slov. U kuchařky to ale pochopitelně čtenáři nijak zásadně nevadí.
Bezlepková cukrárna
Zuzana Zachová
nakladatelství CPress, 2017
124 stran
Hodnocení: 80 %
Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.