Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Móda, doplňky i šperky na jednom místě. V Praze začal DesignSupermarket

Autor: Jakub Herda - 
9. prosince 2015
23:09

Ty nejlepší počiny stovky předních českých i zahraničních designérů. Takovou podívanou slibuje DesignSupermarket, který začal ve středu v Kafkově domě v Praze. Letos jde už o devátý ročník mezinárodního prodejního festivalu současné české designové scény.

Čtyři dny plné originálních výstavních projektů, přednášek, ručně vyráběných šperků, nevšedního oblečení, ale i chytrého a užitečného designu, to je DesignSupermarket.

Pokud vás láká móda nebo jen hledáte něco originálního pro zpestření vašeho bytu či nějaký pěkný šperk, máte kde vybírat. Návštěvu si můžete zpříjemnit drinkem z Koktejl  Pop-up Bar. Navíc každý den od 16 hodin bude hrát DJ.

V Kafkově domě začal ve středu 9. prosince devátý ročník mezinárodního festivalu české designové scény, DesignSupermarket. V Kafkově domě začal ve středu 9. prosince devátý ročník mezinárodního festivalu české designové scény, DesignSupermarket. | Jakub Herda

Pro milovníky knížek je zde připravena i čítárna a knihkupectví. Na výběr je přes 100 publikací a magazínů o designu, architektuře, módě, umění i knih pro děti.

Nechybí ani vánoční téma, zde ovšem pod názvem „Vánoce jinak“. Inspiraci naleznou příchozí ve vánočním Pop-up shopu, a to ve formě květinářství i malých vánočních dárků.

Festival je otevřen do neděle, vždy od 12 do 22 hodin ve všední dny a od 10 do 18 hodin o víkendu. Vstupné je 130 Kč ve formě festivalového pasu, který platí na celé čtyři dny. Děti mají vstup zdarma.

Projděte si festival:

Zobrazit celou diskusi