Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Ruská propaganda? Najatá herečka prý v různých rolích plivala špínu na Ukrajinu!

Autor: shp - 
6. března 2014
10:44

Ruské televize, které mají bohatou zkušenost s tvorbou propagandy, byly osočeny z toho, že si najaly herečku, která v živých vstupech vystupovala v pěti různých rolích. Ve všech hanila Ukrajinu, velebila Kreml a žádala Rusko o pomoc!

Plavovlasá žena byla v televizním vysílání spatřena jako dotčená manželka z Oděsy, která je vystrašena fašistickými politiky, kteří se chopili moci během ukrajinské revoluce.

Jenže uživatelé sociálních sítí si všimli, že je přibližně čtyřicetiletá žena až nápadně podobná dalším Ukrajinkám, které se v televizních interview dožadovaly ruské pomoci proti fašistům.

Ztvárnit měla manželku z Oděsy, obyvatelku Charkova i Kyjeva, anti-Majdanskou aktivistku, trpící matku od rodiny a poté i zoufalou matku bojujícího vojáka. Scénář byl vždy stejný: „Rusko, potřebujeme tvoji pomoc!“

Ženě kvůli rolím i obarvili vlasy, jenže uživatelé na internetu podvod prokoukli. V jedné ze svých podle připraveného scénáře odříkávaných výpovědích říkala, že na Ukrajině přežila jen díky tomu, že mluví ukrajinsky. Podívejte se na fotky a řekněte nám sami v diskuzi, zda jde o propagandu, nebo ne?

hanzohatori ( 6. března 2014 18:47 )

Věřím... Klasika.

mememumu ( 6. března 2014 18:38 )

To je mi úplně fuk, na rozdíl od zdejších zoufalých debi.lů si v pohodě užívám života. Občas si sem jen odskočím zdejší de.bily trochu poškádlit a ukázat vám, kde je vaše místo.

hanzohatori ( 6. března 2014 18:33 )

Je zajímavé sledovat lidské povahy. Třeba jednovaječná dvojčata, tedy pokud to není jeden a ten samý: mememumu-santixkauz. Otázka je, zda je to součást nějakého placeného projektu nebo jen sociopatie? Nebo placená sociopatie? Slovník, agresivní ukájení svých komplexů méněcennosti prostřednictvím urážek ukazuje i na určitou sexuální dysfunkci. Je mi vás líto, človíčku. Opravdu...

mememumu ( 6. března 2014 17:27 )

Copak, copak, je ti v bažině při žraní hoven samotnému smutno, de.bile?

mememumu ( 6. března 2014 16:58 )

"ted kdyz se proflaklo kdo nejspis strile" - ani stokrát opakovaná lež se pravdou nestane, rudý noku.

Zobrazit celou diskusi