Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Muž pohřbil svou přítelkyni zaživa!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: INT, kad - 
16. září 2008
17:17

Tělo Katrin B. (+24) bylo nalezeno v lese nedaleko Kolína nad Rýnem. Vrah ji zasypal hlínou a větvemi. Miloval ji. Proč musela láska skončit vraždou?

Blonďatá Němka Katrin poznala svého milence Franka (40) před rokem a půl. Všechno začalo nenápadně. Katrin B. z Siegburgu si užívala života, milovala drahá auta a moderní oblečení. Příbuzní jí proto říkali "korunní princezna".

Frank se pokoušel Katrinin nákladný život financovat, ale zbytečně, neměl na to. Při výslechu přiznal: "Kradl jsem kvůli tomu v obchodech. Udělal jsem to dvě stě nebo tři sta krát."

Frank byl na mizině, visel přitom na Katrin, která milovala luxus. Vztah byl pro ni dál nesnesitelný. Chuďase nechtěla. Frank zosnoval ďábělský plán. Nalákal Katrin do lesa: "Ukryl jsem tam 300 000 euro, abychom mohli žít jinak. Pomoz mi je vyhrabat." Katrin milující peníze mu uvěřila. A tak si nevědomky vykopala vlastní hrob.

Když byla díra v zemi dost hluboká, srazil Frank do ní Katrin polenem. Ale podle modřin, které měla Katrin na těle, bylo zřejmé, že Frank ji musel předtím ještě zmlátit. A pak ji uškrtil zřejmě páskem.

Když si myslel, že je jeho přítelkyně mrtvá, zahrabal ji. Katrin však ještě dýchala.

Frank, obžalovaný z vraždy, sedí nyní ve vězení a čeká na proces.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání