Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Podnikatel Karel Diviš je už pátou obětí!?

Vrah Roman Postl (39) z Teplicka
Vrah Roman Postl (39) z Teplicka  (Autor: Helena Lacinová, Jana Ulrichová)
6. září 2008
12:54

Masový vrah! Hrůzná nálepka právem náleží čtyřnásobnémnu vrahovi Romanu Postlovi (39). Na svědomí má podle všeho pátou oběť. Čtvrtou v pořadí během týdne!

Poté co byl předčasně propuštěn na svobodu za první vraždu spachanou před deseti lety. Policisté mají podezření, že zastřelil i podnikatele z Teplice Karla Diviše (46) pohřešovaného od pondělí.


Karel Diviš Karel Diviš | Pro Blesk - PČR

Podnikatel Karel Diviš (46)


"Tuto verzi kriminalisté prověřují jako pravděpodobnou," potvrdila dnes (sobota) krajská policejní mluvčí Jarmila Hrubešová bez bližších podrobností s ohledem na vyšetřování. Zatím není zřejmé, zda policisté už tělo muže vedeného jako pohřešovaného našli. Podnikatele Karla Diviše vedeného v několika firmách na Teplicku jako jednatele a manžéra rodina postrádá od pondělí, kdy jinak spolehlivý muž nepřišel z práce domů a nepodal o sobě blízkým žádnou zprávu.

Roman Postl byl v pátek obviněn z vraždy policisty Romana Jedličky (+28), kterého zastřelil ve středu v Chomutově. Chvíli předtím obsluhu baru mladíka (+20) a den předtím v úterý pumpaře (+20) v Ústí nad Labem. Postla měl být přitom ve vězení. Ve věznici Plzeň –Bory si odpykával třináctiletý trest za vraždu mladíka (+17) před deseti lety na diskotéce v Oseku, kterého také zastřelil. Z vězení ho ovšem předčasně na jaře propustil plzěňský soud za dobré chování.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání