Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Michelle (+8): Vrah stále uniká!

Michelle Stroisch (+8)
Michelle Stroisch (+8)  (Autor: You Tube)
Autor: INT, kad - 
26. srpna 2008
15:40

Ve čtvrtek (21.8. 2008) objevili policisté v rybníku (Lipsko) mrtvou holčičku (+8). Michelle se neutopila. Někdo ji brutálně zavraždil.

Zjistilo se, že vrah zabil dívku na jiném místě, než ji nalezli. Teprve potom se zločinec zbavil těla tím, že ho odhodil do vody.

Obyvatelka Lipska Heike J. (41) uvedla: "Večer předtím, než bylo Michellino tělo objeveno, dováděl můj pes třičtvrtě hodiny v rybníku. Kdyby tam byla mrtvola, tak by ji pes určitě našel."

Uplakaný den ve škole zavražděné Michelle (+8)

V úterý šli školáci už podruhé smutně a vystrašeně do školy kolem květin a svíček, které hoří za malou Michelle. (pozn. V Sasku začala škola 25. 8. 2008). Jsou na cestě do třídy základní školy v Lipsku, kam osmileté děvče chodilo.

Jedná se o první den, kdy by se mělo normálně vyučovat. To ale nepřipadá v úvahu. Malí školáčci přišli o svou spolužačku. Včera by šla Michelle (+8) poprvé do třetí třídy. Stejně jako včerejší je i dnešní den plný pláče, slz a bezmoci.

Je to téměř týden, co byla mrtvolka děvčátka (čtvrtek 21. 8. 2008) nalezena v rybníčku. Pachatel je stále bohužel na útěku. Rodiče spolužáků zavražděné dívenky mají strach a obavy. Žádné dítě nejde do školy bez doprovodu. Většina rodičů si děti také ze školy raději vyzvedává. Ve městě panuje hrůza, panika a strach.

Pět psychologů poskytuje odbornou pomoc nejen školákům, ale i učitelům. Ti nejmenší jsou zasaženi nejvíce. Michelle děti znaly, byla jejich kamarádka a teď už se s ní nikdy neuvidí, nikdy se s ní nezasmějí. Její kamarád Dominik (9) řekl: "Měl jsem ji moc rád. Dokonce jsme byli spolu jednou u rybníčku chytat ryby. Poblíž našli Michell mrtvou. Teď už tam nikdy nepůjdu."

Učitelé by měli s dětmi o Michellině smrti mluvit citlivě, aby se předešlo traumatům. Každý pedagog si rozhodne sám, kdy začne standardní výuka.

Kromě slz, pláče a smutku je zřejmá bezmoc a vztek rodičů.Ti před školou vyvěsili plakát: "Žádné slitování s prznitelem dětí!"

Vrah ale stále uniká. Kdy konečně chytí policie vraha?

Policie rovněž bezvýsledně hledá školní tašku a bundu, které patřily Michelle. Co s nimi vrah udělal?

Čtěte také:

Vražda Michelle (+8) rozplakala Lipsko

Strašlivá smrt Michelle (+8)

Je Německo rájem nebezpečných úchylů?

 

 

 

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání