Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Soud se Staškovou: Přišla i týraná dcera!

Autor: hel, lac - 
12. srpna 2008
15:20

Šok! Na matku - vražedkyni malého Honzíka Rokose (+5) Antonii Staškovou se přišla podívat její dcera Soňa (18). Jediné žijící dítě Staškové.

Mladá dívka přišla v doprovodu babičky Soni Gubišové, která ji vychovává od jejích šestnácti měsíců. Stašková ji totiž týrala. Od doby, kdy Soničku od zrůdné matky Staškové plnou modřin s vytrhanými vlásky odvezl Pavel Grepl, spolupachatel vraždy Honzíka, matku Soňa neviděla. A moc po tom toužila.
Rozhovor se Soňou o jejím vtahu k matce si přečtěte zde.

Před soudní síní vypadala Soňa klidně. Když ale uvnitř svou bestiální matku spatřila – zbělela. Stašková kolem prošla bez jakýchkoliv emocí. Nehnulo s ní, ani když se soudce tázal, zda Soňu Staškovou a Soňu Gubišovou, nebude chtít strana žalobce nebo obhajoby vyslechnout. To už musela s jistotou vědět, že je její dcera v síni! Soňa s babičkou usedly do druhé řady. Tak, aby Soňa mohla matku pozorovat. Ta se k ní ale ani jednou neotočila.

Roman Rokos, biologický otec zavražděného Honzíka, v úterý u soudu přiznal: Žili jsme s Greplem ve třech! Více čtěte zde.

Záznam pondělního výslechu matky zrůdy, kde přiznala, že Honzíkova poslední slova byla "Maminko, neboj se, já ti neumřu", si přečtěte zde.

Nožem, kterým zabili Honzíka, si Stašková s Greplem potom krájeli chleba! Více čtěte zde.

O tom, co vypovídal druhý obžalovaný Pavel Grepl, čtěte zde.

O finančních nárocích Honzíkova otce Romana Rokose čtěte zde.

Jaký trest hrozí matce - zrůdě? Čtěte zde.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání