Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

V Brně se střílelo v pravé poledne!

Autor: Ondřej Požár, kol, hlo - 
30. června 2008
12:43

AKTUALIZOVÁNO. V centru Brna v Masarykově ulici se v pondělí v poledne střílelo. Jednalo se zřejmě o hádku mezi tamějšími směnárníky.

Zatím neznámý muž byl v pondělí kolem poledne pořezán v Masarykově ulici přímo v centru Brna. Před směnárnou v přízemí obchodního domu Viktoria se strhla krátce po poledni rvačka, které se zúčastnili čtyři lidé.

"To je hrozné co už se dneska v Brně přímo v poledne děje," rozčiluje se očitá svědkyně střelby Jitka Charvátová, která byla od incidentu jen pár metrů. Podle ní se v rukou jednoho z útočníků objevil během strkanice obrovský nůž. Tím také pořezal svého soupeře. Ten zase neváhal a na obranu vytáhl svoji plynovou pistoli. Dokonce padl výstřel, který přítomné Brňany dost vyděsil. Dvojici útočníků ale naštěstí také. Dali se na útěk a prchli směrem ke Květinářské ulici. "Prali se tu jako psi," říká svědkyně.

Pořezaného muže sanitka převezla do nemocnice. "Ano. Poraněného jsme skutečně přepravili k ošetření na chirurgické oddělení Nemocnice u sv. Anny," uvedla k případu mluvčí Krajské záchranky, Barbora Zuchová.

 

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání