Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Nenapravitelná žena řídí i přes zákaz: Už to opravdu neudělám, slibovala u soudu

Žena z Vysočiny jezdí dál i přes zákaz. (ilustrační foto)
 (Autor: Blesk:david malik David Malik CNCenter as)
Autor: mat - 
3. dubna 2024
11:14

Velkou dávku drzosti prokázala žena (29) z Vysočiny. Ač si vykoledovala zákaz řízení, přesto ji policisté opakovaně přistihli za volantem auta. V březnu ji hlídka stopla už počtvrté.

Ignorantka se navíc při kontrolách pokaždé odmítá podrobit testu na drogy. Předchozí uložené tresty jsou jí tak nejspíš pro smích.

Naposledy ji policisté přistihli na silnici u obce Lažínky v mazdě. „Ženu, která má uložený zákaz řízení, zadrželi a odvezli na policejní oddělení, kde byla umístěna do cely. Směřoval za ní také její spolujedoucí, majitel vozidla, který ženě automobil svěřil, ačkoli ví, že řídit nesmí,“ uvedla policejní mluvčí Jana Kroutilová. Majiteli (21) auta hrozí přestupkové řízení.

Nesmí řídit do roku 2026

Žena má od konce minulého roku platný zákaz řízení, sekat latinu ale vydržela jen pár dní. Za volantem ji přistihli v lednu, v únoru i v březnu. „Aktuálně má žena zakázáno řídit vozidla až do roku 2026 a další řízení, která jsou s ní vedena, ještě nejsou ani ukončena,“ dodala mluvčí.

Policejní komisař ji obvinil z maření úředního rozhodnutí a podal návrh na umístění do vazby. Soud mu však nevyhověl, žena prý slíbila, že už řídit nebude.

VIDEO: Opilý cizinec ujížděl po D1

Video Opilý cizinec ujížděl po D1 i po poli, hrozí mu 8 let basy - Policie ČR
Video se připravuje ...

Michelin ( 3. dubna 2024 12:02 )

👎 Ona je dobrá , ale neschopná je VB , která ji nemůže zabavit auto ... 😨

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání