Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Záhada na břehu Rýna: Zavražděnou Margaritu (†27) našli u stezky, po její dcerce a matce se slehla země!

Autor: pma - 
14. března 2024
15:58

Nedaleko Hockenheimu v německé spolkové zemi Bádensko-Württembersko bylo 7. března objeveno tělo sedmadvacetileté Ukrajinky Margarity Stetsenkové. Ta podle policie zemřela násilnou smrtí, vraha se ale kriminalistům stále nepodařilo nalézt. Pomoc by jistě mohla výpověď její matky Maryny (51). Ta je ale společně s teprve pětitýdenním dítkem své dcery pohřešovaná. 

Už více než týden si německá policie láme hlavu nad případem, ke kterému došlo nedaleko Hockenheimu. Na břehu řeky Rýn tam bylo náhodnými kolemjdoucími objeveno tělo sedmadvacetileté Ukrajinky Margarity Stetsenkové. Podle provedené soudní pitvy žena zemřela násilnou smrtí, 

Podle informací německého deníku BILD byla mladá žena již nějakou dobu pohřešována. Margharita byla na útěku z rodné Ukrajiny spolu se svou matkou Marynou (51) a teprve pětitýdenní dcerkou. Trojice do Německa přicestovala ze z válkou zmítané Ukrajiny. Nějaký čas ženy přežívaly v uprchlickém zařízení v okrese Rhein-Neckar.

Komplikací pro kriminalisty, kteří by s matkou zavražděné dívky rádi mluvili, je fakt, že je Maryna s pětitýdenní vnučkou pohřešována. 

Němečtí vyšetřovatelé zřídili dokonce speciální komisi nazvanou „Rampe“. Podle německé televize SWR policie prosí veřejnost o pomoc a zjišťuje, kým a proč byl v blízkosti nálezu ženina těla založen požár. 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání