Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Vážná nehoda na Hradecku: Řidička zemřela na místě, dvě děti utrpěly vážná zranění

Autor: ČTK - 
1. srpna 2023
12:40

Tragická nehoda dvou osobních aut u obce Rozběřice, která spadá pod Všestary na Královéhradecku, v úterý na několik hodin uzavřela hlavní silniční tah z Hradce Králové na Jičín. Na místě zemřela řidička jednoho z aut. Dvě děti, které s ní cestovaly, utrpěly vážná poranění. Muž z druhého auta vyvázl s lehčím zraněním, vyplynulo z vyjádření zástupců zdravotnických záchranářů a policie.

 Nehoda na silnici I/35 se stala okolo 8:30. Na místě zasahovaly všechny záchranářské složky včetně vrtulníku. Silnice byla v místě nehody okolo poledne částečně zprůjezdněna. „Provoz je řízen kyvadlově,“ řekla policejní mluvčí Iva Kormošová.

Podle policie se dvě osobní auta čelně srazila. „Na místě zemřela 41letá řidička. Její dvě nezletilé děti a 69letý řidič z druhého vozidla utrpěli zranění, s kterým byli převezeni do nemocnice,“ uvedla Kormošová. U řidiče policisté vyloučili alkohol dechovou zkouškou, u zemřelé ženy byla nařízena soudní pitva.

„Při střetu dvou osobních aut zemřela jedna řidička. Spolu s ní cestovaly dvě nezletilé děti, které utrpěly vážná zranění trupu. Jedno dítě přepravil do nemocnice vrtulník, druhé sanitka. Muž z druhého auta utrpěl lehčí zranění, také on byl převezen k ošetření do Fakultní nemocnice Hradec Králové,“ řekl mluvčí Zdravotnické záchranné služby Královéhradeckého kraje Ivo Novák.

Video  Nehoda dvou autobusů zablokovala na sedm hodin dálnici D2 u Brna.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

sorgedoktor ( 1. srpna 2023 17:01 )

Sakta, pri celnim narazu jeden musel byt/ ev jedna/na nespravne strane.Erarare humanum nest, propter dum taciesis philosophus mansiesis

sorgedoktor ( 1. srpna 2023 16:10 )

Z toho clenku/ ani z televize/* neni jasne, kdo nehodu zavinil...

doktormediciny ( 1. srpna 2023 15:25 )

Snad by to ridici v hradci a okoli mohli jezdit pomaleji. Sam sem tam derlal autoskolu/ Byla kousek od reky a rybarny/.Ze mame jezit pomalu nam instruktor nevtloukal do hlavy/...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání