Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Neviděli jste Sandru (13) z Šumperka? Dívka nejspíš utekla s kamarádem (20)

Pohřešovaná Sandra Miklíková (13)
Pohřešovaná Sandra Miklíková (13)  (Autor: Policie ČR)
Autor: ČTK - 
17. května 2023
10:56

Policisté vyhlásili pátrání po třináctileté Sandře Miklíkové z Šumperka. Nezletilá dívka je od neděle nezvěstná, pravděpodobně by se mohla pohybovat na Prostějovsku ve společnosti dvacetiletého muže, informoval ČTK mluvčí policie Libor Hejtman. S žádostí o pomoc se ve středu policie obrátila také na veřejnost.

"Naposledy byla spatřena v neděli 14. května 2023 dopoledne ve Vítězné ulici v Šumperku. Mohla by se pohybovat na Prostějovsku v okolí obce Nezamyslice se svým dvacetiletým kamarádem. Pohřešovaná byla oblečena do modrých tepláků, světle modré mikiny, bílého trička a na nohou měla růžové tenisky. Dívka neutekla poprvé," uvedl policejní mluvčí.

Pohřešovaná dívka je vysoká zhruba 164 centimetrů, má střední postavu, oči modré, hnědé rovné vlasy svázané do copánku. Bližší informace jsou v policejní databázi pátrání po osobách. Policisté žádají případné svědky, kteří pohřešovanou dívku spatřili nebo by věděli, kde se zdržuje, aby ihned volali na bezplatnou telefonní linku 158, případně kontaktovali nejbližší policejní služebnu.

Video  Kde jsou? Krásná Miss zmizela přímo z Karlova mostu  - pdc, icp, Jedlička, Chebotareva
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání