Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Krásku (22) unesl násilnický přítel v dodávce: Za jízdy vypadla a ochrnula!

Autor: daw - 
15. května 2023
17:35

Angličanka Angel Lynnová, která v září roku 2020 při útěku od svého tehdejšího přítele utrpěla vážná poranění mozku a zůstala ochrnutá, dělá pokroky. Její zdravotní stav se obrací k lepšímu. 

Ostrovanka byla v době neštěstí ve vztahu s hrubiánem Chayem Bowskillem. Když mu dívka oznámila, že ho opustí, muž ji naložil do kufru své dodávky. Během jízdy v rychlosti 96 kilometrů za hodinu Angel z vozu nešťastně vypadla. K šílené scéně došlo na dálnici A6 v Leicestershiru. 

Za únos, za dopouštění se nátlakového a manipulativního chování byl později Bowskill odsouzen k trestu odnětí svobody v trvání sedmi a půl roku. Loni mu byl trest zvýšen na dvanáct let. 

Nyní se zdravotní stav mladé Angely, která měla ambice stát se forenzní vědkyní, začíná lepšit. Radostnou novinu oznámili její rodiče pro BBC,,Vede si opravdu skvěle! Dokáže psát a pomalými doušky přijímá tekutiny,“ uvedla její matka Nikki, která zároveň vyjádřila spokojenost s lékařským personálem, který o její dceru pečuje.

,,Jsou to opravdoví profesionálové, i když vím, že někdy to s ní není snadné.  Rehabilitace jí pomáhají a cítí se po nich uvolněná,“ pokračovala Nikki. Angely zdravotní stav vyžaduje 24hodinou péči na speciální rehabilitační klinice.

Dívčini rodiče jsou také vděční posádce letecké záchranné služby, která dorazila na místo nehody ve velmi krátkém čase a tím jejich dceři pravděpodobně zachránila život.

V současné době se rodina chce naplno věnovat uzdravení své milované dcery a pevně věří, že léčba i nadále bude probíhat hladce. Nikki také doufá, že si její dcera ještě někdy dokáže vzpomenout, jak se odvíjel její život před osudným únosem. 

Video  Video ze zadržení podezřelého z únosu  - Policie ČR
Video se připravuje ...

 

 

 

 

Milly Melon ( 16. května 2023 17:26 )

Kde má dodavka kufr?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání