Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tři šesťačky měly ublížit spolužačce: Daly jí vypít dezinfekci!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Porfimedia)
Autor: yks - 
26. dubna 2023
17:59

Byl to nejspíš jen pokus o žert, mohl ale skončit velice špatně. Trojice dívek ze základní školy v Banské Bystrici na Slovensku měla dát spolužačce do pití dezinfekci. Šesťačka se jí napila a skončila v nemocnici. Případem se zabývá policie.

Jak uvedla slovenská televize Markíza, k incidentu mělo dojít na Základní škole Pieninská během hodiny tělocviku. Do lahve s vodou dívce někdo přimíchal dezinfekční přípravek a ona ho vypila. Skončila v péči lékařů Dětské fakultní nemocnice v Banské Bystrici.

„Přes dětskou pohotovost jsme včera přijali 12letou dívku, která požila čisticí prostředek na bázi chloru. ORL vyšetření neprokázalo poleptání sliznic. Abychom vyloučili poškození trávicího traktu, přistoupí se dnes ke gastrofibroskopickému vyšetření,“ řekla televizi mluvčí nemocnice Jana Petríková. Také potvrdila, že holčička je ve stabilizovaném stavu a mimo ohrožení života.

Podle maminky poškozené dívky její dcera chodí na školu druhým rokem a se spolužáky problémy nemá. Napila se z lahve, a když zjistila, že něco není v pořádku, tekutinu vyplivla. Třídní učitelka si pak přičichla k lahvi a ucítila chlor. Tři dívky, na které padlo podezření, jsou prý s její dcerou dobré kamarádky. Dvě z nich by ale mohly být problémové, což je podle ní názor i některých dalších rodičů.

Video  Policisté prošetřují smrt tří lidí v Bratislavě.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

fionora ( 27. dubna 2023 07:39 )

Žert?

Skrhola ( 26. dubna 2023 21:38 )

Ty dnešní spratci sou drzý jak štěnice, samej intelikent ale blbý jak štoudve. Navrhuju nošení školních uniforem, zákaz Ťuk-Ťuků a nošení mobilů do školy, postavit nový polepšovny a znovuzavedení trestu rákoskou😠

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání