Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Bizarní video ze Slovenska: Řidička (37) jela po silnici i s rozzuřeným agresorem na kapotě

Autor: jel - 
5. března 2023
15:13

Před nákupním centrem v Bratislavě vyskočil rozzuřený agresor (48) na kapotu auta své partnerky, odtrhl stěrač a začal s ním rozbíjet čelní sklo. Vyděšená žena se rozjela i se šílencem. Popsala, že ji muž nutil krást v obchodě, ale ona to odmítla. Případ řeší policie.

Incident se stal 3. března v Galvaniho ulici v Bratislavě. Na parkoviště před obchodní centrum přijel osmačtyřicetiletý muž ve stříbrném voze značky Peugeot, které řídil i přes to, že má uložený zákaz řízení.

„Po zastavení vozidla na parkovišti měl následně na uvedeném voze odlomit obě zpětná zrcátka, poškodit přední stěrač, kopat do karoserie a vyhrožovat sedmatřicetileté ženě sedící ve vozidle. Ta se v obavě o svůj život rozhodla na vozidle z parkoviště odjet,“ informovali slovenští policisté.

Nechtěla prý krást!

Žena pro TV JOJ popsala, že měla z partnera strach, protože ji v minulosti už několikrát fyzicky napadl, proto se zamkla v autě a rozjela se. Na světelné křižovatce ji ale agresor dohnal, vylezl na kapotu a rozbil čelní sklo auta. „Rozjela jsem se s ním, protože jsem myslela, že seskočí dolů, ale on otrhl stěrač a rozbil to čelní sklo. Začaly se na mě sypat střepy,“ popsala řidička třesoucím se hlasem televizi děsivý zážitek.

Dodala, že poté, co zastavila, partner nastoupil do auta a začal jí vyhrožovat a napadat ji. S agresivním chováním nepřestal ani tehdy, když přijela policie. Ukázalo se, že muž měl v minulosti problémy se zákonem, momentálně čelí obvinění ze čtyř trestných činů.

Řidička také uvedla, že se s partnerem na parkovišti obchodu pohádali proto, že po ní žádal, aby s ním šla krást, což odmítla, a tak začal být muž agresivní. Dodala, že auto navíc dostala v podstatě jako dar. Velmi nízkou cenu měla členovi facebookové skupiny HAKA postupně splácet. Nyní je však zcela zničené. Pomoc ženě nabídl majitel jednoho z bratislavských autoservisů. „Jsem za to velmi vděčná,“ uzavřela žena.

Video  Žena nechala batole řídit auto. Videem se pochlubila na sociálních sítích.  - Policia SR
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání