Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Policisté pátrali po ženě v devátém měsíci těhotenství: Našli ji mrtvou!

Policisté pátrali po ženě v devátém měsíci těhotenství: Našli ji mrtvou!
Policisté pátrali po ženě v devátém měsíci těhotenství: Našli ji mrtvou!  (Autor: Policie ČR)
Aktualizováno -
27. ledna 2023
15:31
Autor: ČTK, rix - 
27. ledna 2023
09:34

Tragicky skončilo pátrání po ženě z České Lípy, která měla za dva týdny rodit. Policie oznámila, že ji našla mrtvou. Pětadvacetiletá žena mongolské národnosti byla nezvěstná od středečního večera. Na webu policie o tom informovala regionální mluvčí policistů Ivana Baláková.

„Pátrání po pohřešované ženě odvoláváme. Dnes před 15. hodinou její tělo bez známek života objevil v přírodním terénu u České Lípy psovod se služebním psem,“ uvedli policisté na twitteru. Popsali, že nic nenasvědčuje tomu, že by za její smrt mohla jiná osoba. „Nicméně ke zjištění bezprostřední příčiny smrti jsme nařídili soudní pitvu,“ dodali kriminalisté.

Z bydliště v České Lípě podle informací svého manžela žena odešla 25. ledna v 18:00 na procházku, ze které se už nevrátila a od té doby se nikomu ze svých blízkých neozvala. U sebe zřejmě neměla peníze, doklady ani mobilní telefon. Manžel její zmizení ohlásil o den později v 18:00 s tím, že se ji nejprve snažil hledat sám. „Důvod jejího zmizení nechápe, před odchodem pohřešované podle něj k žádné hádce mezi manželi nedošlo,“ uvedla dříve policejní mluvčí Ivana Baláková.

Video  Pátrání po Janě a Adámkovi v Krkonoších  - Policie ČR
Video se připravuje ...

 

binddy ( 29. ledna 2023 03:37 )

Je to opravdu divný,také bych volala policii ještě ten večer,navíc když je těhotná, ale prý nenašli zatím stopy po cizím zavinění její smrti,takže manžel s tím asi nic společného nemá.

1pravda1 ( 27. ledna 2023 22:53 )

to asi ne, když už jedno dítě porodila a to na ni čekalo doma

1pravda1 ( 27. ledna 2023 21:10 )

těhotná v 9. měsíci bez mobilu na procházku - tak tomu nějak nevěřím... odešla na procházku od ročního dítěte v 18 hodin a manžel nahlásil její zmizení další den v 18 hodin... tak já bych určitě volala policii už nejpozději o půlnoci a ne druhý den večer...

Citronel ( 27. ledna 2023 17:11 )

Měl jsem za sousedy mladé Mongoly, přátelští, usměvaví, bezkonfliktní, když se stěhovali pryč, tak jim přišlo pomoct snad celé Mongolsko a kdykoliv je potkám, tak se hlásí. Vypadá to, že by si něco udělala, tomu se mi nechce věřit.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání