Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Mladý řidič v BMW narazil do stromu: Nehodu nepřežil

Autor: ČTK, yks, inf - 
28. prosince 2022
10:43

Při dopravní nehodě na Strakonicku zemřel ve středu ráno člověk. Jel v bavoráku, který na silnici I/20 u Libějovic narazil do stromu. Podle policie šlo o mladého řidiče. V autě jel sám.

Nehoda se stala krátce po 6:00. „Ve voze cestoval jeden člověk, který byl po našem příjezdu v bezvědomí a následně u něj došlo k selhání životních funkcí. I přes naši veškerou snahu svým zraněním podlehl,“ uvedla mluvčí jihočeské záchranné služby Zuzana Fajtlová.

Podle policie mladý řidič osobního vozidla BMW vyjel s vozidlem mimo vozovku, kde narazil do stromu.

„Policisté opět nabádají řidiče k větší opatrnosti. V tomto období je třeba stále počítat s tím, že na některých místech mohou být komunikace zledovatělé a je tedy nutné přizpůsobit rychlost jízdy těmto klimatickým jevům, uvedla policejní mluvčí Martina Joklová s tím, že řidič pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem, vlastnostem vozidla a povaze a stavu komunikace. 

„Hmotná škoda na vozidle je předběžně vyčíslena na 150 000 korun. Komunikace je již zcela průjezdná,“ doplnila později Joklová.

Video  Řidič ve Stodůlkách naboural autobus a srazil ženu, z místa nehody pak utekl. (16. prosince 2022)  - Blesk.cz - David Malík
Video se připravuje ...

 

krapotkin ( 28. prosince 2022 14:55 )

To vvíš, když tohle dělal v Trabantu, tak to uvládl. BMW má trochu víc koníků.

gabreta ( 28. prosince 2022 13:50 )

V tu dobu, jsem jel z Prahy na Strakonice. Celou cestu námraza jako prase a klouzalo to i na tak frekventovaný silnici!! Výkoný BMW a mladej kluk, je vražedná kombinace!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání