Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nehoda na Českobudějovicku: Po srážce s osobákem havaroval autobus s lyžaři!

Autor: ČTK, inf - 
15. prosince 2022
21:35

Ve čtvrtek v podvečer havaroval u Plané u Českých Budějovic autobus, který se srazil s osobním automobilem. Autobus zůstal na boku v příkopu. Nikomu z více než čtyřiceti cestujících, kteří mířili na lyžařský zájezd, se nic nestalo. Zranění utrpěl řidič osobního automobilu. Vozovka je nyní zcela uzavřena a policie odklání osobní automobily na vedlejší silnici na Včelnou.

Provoz na silnici I/3 u příjezdu do Českých Budějovic od Českého Krumlova komplikuje nehoda. U obce Planá se srazilo auto a autobus. Vozovka je nyní zcela uzavřena a policie odklání osobní automobily na vedlejší silnici na Včelnou. Řidič osobního vozu utrpěl zranění. ČTK to ve čtvrtek večer řekl jihočeský policejní mluvčí Milan Bajcura.

„V autobuse cestovaly čtyři desítky lidí, nikdo z nich není zraněný. Zranění utrpěl jen řidič osobního vozu,“ uvedl Bajcura. Podle prvotních informací by nemělo jít o vážné zranění.

Nehoda se stala krátce po 18:00 v prostoru u Jihočeského letiště. Policie odhaduje, že omezení provozu potrvá několik hodin. Nyní autonehodu vyšetřuje.

Video  Při nehodě na Benešovsku zemřel řidič auta.  - aktu.cz
Video se připravuje ...

ulcová Veronika ( 15. ledna 2023 23:14 )

poskytneme vám finanční prostředky na tento nový rok. Můžete žádat až o 20 000 000 Kč se splatností 30 let. Ručení za úvěr je vhodné na nemovitost, byt a družstvo, rodinný dům, chatu, komerční objekt atd. Jasné podmínky, Jasné podmínky odstoupení od smlouvy. Rychlé zpracování. e-mailem: vero­nikau­lcova9­@gma­il.com

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání