Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Válečný veterán (†60) chtěl sex se třemi ženami najednou: Ráno našli už jen jeho svázané tělo

Autor: štt - 
16. prosince 2022
21:10

Veterán z války o Falklandy si chtěl užít příjemný večer se třemi ženami najednou. Muž byl ráno objeven mrtvý a svázaný. Dle lékařů zemřel na zástavu srdce. Policie nyní pátrá po třech podezřelých a snaží se rozluštit, co se za zavřenými dveřmi mohlo stát.

Šedesátiletý Argentinec Daniel Alfred Rusticane si chtěl užít noc plnou vášní. Přes aplikaci Tinder se s několika ženami domluvil na společné romantické schůzce. Policie před pokládá, že muž zemřel během plánované loupeže, napsal Mirror.

Kromě několika cenností mu byl odcizen jeho pickup Ford Ranger. Vyšetřovatelé ho brzy nalezli nedaleko Rusticaneho domu v Buenos Aires. V současné době probíhá analýza mnoha otisků prstů nalezených na volantu ukradeného vozu.

Podle nařízené pitvy bývalý voják zemřel na infarkt. Nyní se čeká na výsledky toxikologické zprávy. Kriminalisté potřebují zjistit, co mohlo smrtelné komplikace vyvolat. Muž byl v bytě nalezen přivázaný k posteli. „Existuje také možnost, že ho ženy svázaly a on zemřel návalem stresu,“ řekla policejní mluvčí.

Video  Blesk Podcast: Úspěch Podvodníka z Tinderu mě nepřekvapuje, říká expertka.  - Jiří Marek
Video se připravuje ...

strng ( 18. prosince 2022 13:42 )

Jo chlapům jak jdou do přechodu začne hrabat.N

Wells ( 17. prosince 2022 03:44 )

Dobře mu tak volovi.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání