Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Oblačno 7°C

Běsnící dealer drog chtěl zdemolovat byt, vyhrožoval družce: Hrozí mu 10 let v base

Spadla klec. Dealerovi z Vysočiny hrozí za drogy a vyhrožování až 10 let basy.
Spadla klec. Dealerovi z Vysočiny hrozí za drogy a vyhrožování až 10 let basy.  (Autor: Policie České republiky)
Autor: mat - 
23. listopadu 2022
11:34

V policejní cele a poté ve vazbě skončil recidivista (36) z Pelhřimovska, který vyhrožoval násilím své partnerce i lidem ve svém okolí. K tomu si vzal pod palec distribuci drog několika desítkám odběratelů, přestože byl v podmínce.  

Kriminalisté o "škodné v regionu" věděli a postupně mapovali její trestnou činnost. Ačkoliv byl v roce 2019 odsouzen za drogové delikty k podmíněnému trestu, muž si z toho těžkou hlavu nedělal.

„Drogy opakovaně prodal nebo je poskytl zdarma na různých místech v Pelhřimově. Pervitin a marihuanu poskytl téměř ve třiceti případech,“ uvedla policejní mluvčí Michaela Lébrová.

Nebezpečné vyhrožování

Dealer navíc začátkem listopadu vyhrožoval v textových zprávách své partnerce, vyhazoval z bytu různé věci a hrozil zničením celého bytu a ohrožením dalších obyvatel domu. Policie přivolala na místo také hasiče. Nakonec se ke slovu dostal policejní vyjednavač.

„Policisté navázali s mužem komunikaci a následně z bytu vyšel. Po zadržení byl převezen na policejní oddělení k dalším úkonům,“ dodala mluvčí. Dealer a násilník má na triku dva trestné činy - nebezpečné vyhrožování a distribuci drog. Soud ho poslal do vazby, hrozí mu až desetiletý pobyt za mřížemi.

VIDEO: Mladíci z Brna rozesílali drogy do celého světa

Video  Mladíci z Brna rozesílali do světa obří zásilky drog.  - Celní úřad pro JMK
Video se připravuje ...

Jirik-ta ( 23. listopadu 2022 12:11 )

"líbivá tvářička s prázdným obsahem" "Kandidátka Nerudová: já nic, to druzí! Spousta funkcí, drahé nákupy za státní a nulová odpovědnost " (youtube)

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání