Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Muž měl personálu kladenské nemocnice vyhrožovat zbraní: Sám se přihlásil na policii

Muž měl personálu kladenské nemocnice vyhrožovat zbraní: Sám se přihlásil na policii.
Muž měl personálu kladenské nemocnice vyhrožovat zbraní: Sám se přihlásil na policii.  (Autor: Policie ČR/Profimedia)
Aktualizováno -
22. listopadu 2022
18:45
Autor: ČTK - 
22. listopadu 2022
16:30

Policisté hledali muže, který v úterý odpoledne vyhrožoval v kladenské nemocnici použitím zbraně. Poté z budovy odešel. Podle informací šlo o jednačtyřicetiletého podezřelého, jeho fotografii zveřejnili na twitteru. Ve večerních hodinách se údajný pachatel sám policistům přihlásil.

Muž přišel na jedno z nemocničních oddělení po 14:00. Personálu vyhrožoval použitím zatím blíže neurčené zbraně. „Výhrůžky měly být slovní, policisté je ale v žádném případě nepodceňují,“ uvedla Suchánková.

Na začátku listopadu byla kvůli výhrůžnému telefonátu několik hodin uzavřená příbramská nemocnice, dovnitř mohli jen pacienti s akutními potížemi a vchody hlídala policie.

Na recepci zavolal rozčilený muž a vyhrožoval nemocnici likvidací. Později se policii sám přihlásil a k telefonátu se přiznal. Policie jej obvinila z šíření poplašné zprávy. Hrozí mu až tři roky vězení, stíhaný je na svobodě.

Video  Policisté pátrají po skupince mužů, kteří pod pohrůžkou násilí obrali sportovního fanouška o šálu. (23. říjen 2022)  - Policie České republiky
Video se připravuje ...

 

beda88 ( 22. listopadu 2022 23:26 )

i když to sem nepatří, dotaz pro antiredakci. proč není diskuze pod článkem o skoro 3. světové válce? děláte si srandu, takhle děsit lidi? není to náhodou jeden z paragrafů, šíření poplašné zprávy? jděte do aná....cu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání