Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Záhadná vražda dívenky (†12) v Paříži: Lolu našli v kufru, na těle měla podivný vzkaz

Aktualizováno -
16. října 2022
17:00
Autor: jel - 
16. října 2022
15:02

Tragicky skončilo pátrání po dvanáctileté Lole Davietové v Paříži. Její zmizení rodiče ohlásili v pátek, když se dívenka nevrátila ze školy. Její tělo našli v kufru jen pár ulici od místa, kde žila. Holčička měla podříznuté hrdlo a obličej omotaný lepící páskou. Na těle měla navíc podivný vzkaz.

Lola se měla vrátit ze školy domů kolem třetí hodiny, když se tak nestalo, její otec dostal strach. O dvě hodiny později šla matka zalarmovat policii. Otec dívky je správcem budovy a podle deníku The Sun vypověděl, že prošel záběry z bezpečnostních kamer. Jeho dcera zřejmě do budovy vešla, domů se už však nikdy nedostala. Na kamerovém záznamu navíc prý hovořila s nějakou ženou, které bylo okolo dvaceti let. 

Maminka dívenky prosila o pomoc při pátrání i na sociální síti. Zveřejnila jak fotografii dcerky, tak podivné ženy, s níž její dcera hovořila.

Kolem jedenácté hodiny večer však přišla strašná zpráva. Tělo dívenky našel bezdomovec ukryté v kufru pod látkami jen kousek od bydliště holčičky. Měla svázané ruce, podříznuté hrdlo a obličej přelepený lepící páskou. Na těle měla navíc číslice 1 a 0. Nešlo o zranění, nebyly vytetovány ani napsány fixou. 

Svědci uvedli, že viděli v domě, odkud holčička zmizela, ženu, jak se vláčí s těžkým kufrem a poté ho dává do auta. Opravdu mrazivá je výpověď další svědkyně. Ta žije naproti domu, v němž se kufr s tělem našel. 

Viděla totiž podivně se chovající ženu. Ta vyběhla z domu naproti, byla jen v ponožkách a do telefonu křičela „on to udělal, on to udělal“. Hrůznou vraždu malé holčičky nyní řeší policie, která zatkla čtyři lidi.

Záhadná vražda dívenky (†12) v Paříži: Lolu našli v kufru, na těle měla podivný vzkaz Záhadná vražda dívenky (†12) v Paříži: Lolu našli v kufru, na těle měla podivný vzkaz | Facebook

verka1 ( 16. října 2022 18:34 )

Doživotí a smrt.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání