Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zrůdy v sukních: Sovětská panička trávila děti ve školní jídelně, jiná střílela kulometem své krajany pro pobavení nacistů

  • Autor: mc - 
    11. 10. 2022
    05:00

    Komunisté nikdy s počtem poprav nešetřili. Mezi spoustou politických vězňů ale nechyběli ani skuteční kriminálníci a samozřejmě ani ženy. V sovětském Rusku po smrti Josifa Stalina byly popraveny jen tři zrůdy v sukních a všechny tři skončily zastřelené. Jednaz  nich pykala ještě za zločiny spáchané za války, druhá trávila děti ve školní jídelně i svou rodinu, třetí vlastně jen kradla, ale sovětským papalášům byla nebezpečná tím, co věděla. Čtvrtou zrůdu před popravčí četou zachránily jen moderní zákony. Na svědomí má 15 životů a ve vězení má stráti jen 13 let! Více se už dozvíte ve videích.

  • 1.Tamara Antonovna Ivaňutinová

    Tamara Antonovna Ivaňutinová používala toxické thalium jako prostředek, jak se zbavit lidí, kteří ji obtěžovali. A vadit mohly i neukázněné děti. Myčka nádobí v kyjevské škole způsobila v roce 1988 místní skandál – po otravě, která jí byla později prokázána, zemřeli dva učitelé a dvě děti. Mimoto po výčitkách, že jídlo krade, otrávila sériová vražedkyně i své dvě kolegyně; kuchařka zemřela. Stejným způsobem se zbavila roky předtím i manžela, rodičů druhého manžela a poté i jeho samotného. A nejen ona nosila thalium v kabelce stejně lehce asi jako kapesník. Zvrácené chování, jak se vypořádat s mezilidskými neshodami a konflikty, se naučila ve své vlastní rodině. Vraždili její rodiče i její sestra. Tamara Ivaňutinová skončila na popravišti. Na podrobný popis jejího života se podívejte na videu.

    Video  Jakýkoliv konflikt trestala jedem. Kyjevská travička se neštítila zabíjet ani děti  - Videohub
    Video se připravuje ...

  • 2.Berta Borodkinová

    Berta Borodkinová, známá jako Železná Bella, se stala jedinou ženou popravenou v Sovětském svazu za ekonomické zločiny (1983). Přitom začala jako obyčejná servírka. Vypracovala se na manažerku a začala od podvádění hostů - šidila na porcích, kupovala laciné zboží, účtovala za něj ale luxusní ceny a nutila kuchaře používat i prošlé potraviny - po pořádání večírků po prominenty. Nesmírně zbohatla a vedla okázalý styl života plný drahého oblečení, šperků a honosných večírků s milenci. Nakonec ji udal jeden z hostů, že na večírku pouštěla porno a další zločiny začaly vyplouvat na povrch. Byla si tak jistá vazbami na tehdejší politickou špičku, že se vězení neobávala. Opak by pravdou. Soudruzi z ní udělali exemplární příklad a rádi se jí zbavili – rozsudek smrti zastřelením byl tak nejen pro ni, ale i pro její okolí velkým šokem. Detaily se dozvíte na videu.

    Video  Hamižná Berta. Hostům servírovala odpadky, sama si žila jako královna. Za okrádání Sovětského svazu byla popravena  - Videohub
    Video se připravuje ...

  • 3.Antonina Makarovová

    Antonina Makarovová se jako mladá dívka přidala k sovětské armádě. Ve válce padla do zajetí a dostala se do kolaborantské oblasti Lokoť, která ji ohromila vysokou životní úrovní. Rozhodla se být německým vojákům k službám jako prostitutka. Její tvrdá a nekompromisní, krutá povaha j dovedla až na pozici popravčí. Střílela partyzány, nechávala si jejich osobní věci. Často své krajany ale zabíjela jen pro potěšení nacistů, kteří se všemu smáli. Říkali jí Kulometnice Tonka. Před koncem války utekla před Rudou armádou v Brjansku, kde se léčila se syfilitidou. Stává se z ní zdravotní sestra a ještě roku 1956 se stihne vdát za židovského válečného veterána. Usadili se v Bělorusku, měli dvě děti... minulost však chladnokrevnou střelkyni dostihla. Sice až v 70. letech, nicméně byla usvědčena z válečných zločinů a popravena. Více si pusťte na videu.

    Video  Z prostitutky válečnou popravčí. Antonina Makarovová střílela vlastní lidi pro pobavení Němců  - Videohub
    Video se připravuje ...

  • 4.Elena Lobačevová

    Elena Lobačevová si nechávala říkat Chuckyho princezna a byla členkou ultraradikální skupiny, jež si dala za cíl vyčistit Moskvu od pobudů a pouličních živlů. Za méně než rok zabili 15 bezdomovců. Vraždili s neuvěřitelnou krutostí, své oběti bodali nožem. Jednoho muže Lobačevová a dva komplicové bodli celkem 171krát, některé ubili kladivem, jiné ukamenovali. Lobačevová se přiznala, že bodání do lidí jí přinášelo obdobné uspokojení jako vyvrcholení při sexu. „Smála se, když jsme vraždili, bylo úplně jasné, že to milovala!“ Policie při prohlídce jejího bytu našla fotografie obětí s rozpáranými břichy a odřezanými částmi těl. Detaily jejího života si pusťte na videu.

    Video  Ruská neonacistka Elena Lobačeva prožívala při vraždách skoro sexuální vyvrcholení  - Videohub
    Video se připravuje ...

  • 5.Galerie

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání