Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno 21°C

Nebožačka prožila přes 20 let hrůzy: Bratr se švagrovou ji věznili v chatrči!

Seniorku (67) víc než dvacet let věznil vlastní bratr v chatrči u dřevníku.
Seniorku (67) víc než dvacet let věznil vlastní bratr v chatrči u dřevníku.  (Autor: Carabinieri Compobasso)
Autor: rc - 
30. září 2022
18:13

Více než dvacet let hrůzy zažila žena (67) z italského města Bojano. Poté, co ovdověla, přestěhovala se ke svému bratrovi a švagrové, kteří ji věznili v chatrči u dřevníku. 

Noční můra začala v roce 1995, kdy bylo ženě jednačtyřicet let. Její manžel zemřel a tak se rozhodla, že se přestěhuje ke svému bratrovi, aby nebyla ve smutku sama. Jak uvádí web metronews.it, pobyt u milovaného člověka se stal vězením, z něhož se nemohla dostat dlouhá léta.

První roky, kdy u svých příbuzných pobývala, probíhaly v poklidu, ovšem posléze ji přestěhovali do chatrče vedle dřevníku, která se dala zamykat zvenčí. Stala se tak pro ni vězením.

Bratr se svou manželkou jí zakazovali, aby vycházela ven sama a nemohla si s nikým povídat. Na každém kroku ji jeden z nich hlídal. Nemohla k lékaři či ke kadeřnici. Žena vypověděla policistům, že ji bili a mohla se umývat pouze jednou měsíčně. 

„Zvítězila a ukázala touhu žít a dostat se z této situace, pokusit se při každé příležitosti požádat o pomoc,“ uvedli policisté s tím, že mnohokrát se její úsilí požádat o pomoc setkalo s nezdarem, ale nakonec dostala dopis, kde popisovala, vše, co se jí dělo, k policistům.

Video  Unesená dívka Jaycee Dugardová. Osmnáct let týrání a věznění  - Videohub
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání