Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Zataženo, déšť 15°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Brutální vražda zlatnice v nové sérii Případů 1. oddělení: Vražedkyně ženu bila, škrtila a přes hlavu jí dala igelitový pytel!

Autor: pma - 
3. října 2022
18:10

I toto pondělí večer Česká televize opět odvysílá další díl oblíbeného seriálu Případy 1. oddělení. Díl nese název Řetízek a bude se zaměřovat na skutečný případ, který roku 2014 řešila pražská mordparta. Tehdy Martina Moláčková velmi trýznivým způsobem zabila svou známou, šperkařku Ludmilu B. Tu vražedkyně nejprve několikrát udeřila do hlavy, pak jí do úst vtlačila roubík, na hlavu dala igelitový pytel a vše utáhla pánskou kravatou. Za hrůzný čin ji soud poslal do vězení na 17,5 roku.

Vražda se odehrála v červenci 2014 v pražských Malešicích. Vražedkyně Martina Moláčková se vypravila za svou dlouholetou známou zlatnicí Ludmilou B., aby jí ukázala fotky své dcery, kterou před pár dny porodila. Po šperkařce chtěla Moláčková také prodloužit těsný řetízek. Důvod návštěvy starší dámy byl však úplně jiný.

Moláčková chtěla z bytu zesnulé ženy odnést několik tisíc korun a šperky. Ty nehodlala využít jako ozdobu svého těla, ale chtěla je předat svému známému, který Moláčkové dělal dealera drog. Na těch byla vražedkyně závislá už dlouho před vraždou. Kromě drog byla vražedkyně závislá i na automatech a kvůli tomu se také velmi zadlužila.

Umírala desítky minut

Osudného dne, 18. července 2014, přišla Moláčková do bytu své známé zlatnice. Tam ženu dle obžaloby několikrát

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání