Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Šílená nehoda na letišti: Dívku zabil zavazadlový pás, který ji zachytil za vlasy

Autor: rc - 
8. září 2022
16:20

Tragédie se stala na letišti v New Orleans v americkém státu Louisiana. Šestadvacetiletá Jermani Thompsonová zrovna vykládala zavazadla ze zavazadlového prostoru letadla, když se jí vlasy zachytily do pásu! Utrpěla vážná zranění, kterým podlehla.

Jermani Thompsonová po absolvování vysoké školy, kde studovala sociologii, začala pracovat na letišti Louise Armstronga v New Orleans. V úterý 30. srpna byla na noční směně, když se stala strašlivá nehoda. Šestadvacetiletá žena zrovna vykládala zavazadla z letadla společnosti Frontier Arilines, když se jí vlasy zachytily do pásového nakladače. Zaměstnankyně podle informací People utrpěla vážná zranění a už jí nebylo pomoci.

Podle její mámy Angely Dorseyové byla schopná sportovkyně. Obzvlášť prý milovala basketbal. „Byla moje malá holčička. Všichni ji milovali,“ uvedla její máma Angela Dorseyová. Ředitel letectví pro mezinárodní letiště Louise Armstronga uvedl, že Jermani byla součást „rodiny“ letiště. „Jsme hluboce zarmouceni tragickou ztrátou člena týmu,“ dodal s tím, že za celé letiště vyjadřuje soustrast její rodině. 

Video  Podstatné úkony první pomoci  - Videohub
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání