Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Palubní kamera zachytila děsivou nehodu na Karlovarsku: Auto při odbočování smetlo motorkáře

Autor: jel - 
31. srpna 2022
13:46

K vážné dopravní nehodě došlo v neděli 28. srpna ve vesnici Boč, která je částí obce Stráž nad Ohří, na Karlovarsku. Řidič auta s přívěsným vozíkem jedoucím ve směru na Chomutov zřejmě přehlédl předjíždějícího motorkáře, kterého srazil. Motocyklista utrpěl zranění a byl letecky převezen do nemocnice.

„K té mělo dojít tak, že šestačtyřicetiletý řidič vozidla značky Ford, jedoucí ve směru do Chomutova, při odbočování vlevo zřejmě přehlédl motocykl značky Harley-Davidson řízený sedmačtyřicetiletým mužem, který předjížděl v levém jízdním pruhu kolonu vozidel,“ popsal dopravní nehodu policejní mluvčí Jan Bílek.

Po střetu motocyklu s autem řidič harleye utrpěl zranění, s nímž byl letecky transportován do nemocnice. Ani jeden z účastníků havárie nebyl podle Bílka pod vlivem alkoholu. 

Policejní mluvčí doplnil, že motocyklisté jsou nejzranitelnější skupinou na silnicích a střet s vozidlem nebo pevnou překážkou může mít fatální následky. „Nejen motorkáři, ale i ostatní účastníci silničního provozu musí být na komunikaci neustále ve střehu a sledovat situaci kolem sebe,“ uzavřel Bílek.

Video  Děsivá nehoda auta a motorkáře v obci Boč  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání