Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Motorkář na Zlínsku vyletěl ze silnice: Na místě zemřel

Autor: ČTK - 
16. května 2022
08:36

U Bratřejova na Zlínsku zemřel v neděli večer při dopravní nehodě dvaatřicetiletý motorkář. Uvedla to policejní mluvčí Simona Kyšnerová. V zatáčce vyjel ze silnice a havaroval.

„Řidič motocyklu jel směrem od Vizovic na Bratřejov. Před obcí Bratřejov z doposud přesně nezjištěných příčin po průjezdu levotočivou zatáčkou vyjel vpravo mimo komunikaci, kde havaroval. Utrpěl zranění neslučitelná se životem. Tragickou dopravní nehodu vyšetřují zlínští kriminalisté společně s dopravními policisty,“ sdělila mluvčí. Po dobu vyšetřování nehody na místě byl provoz na silnici částečně omezen, policisté dopravu řídili kyvadlově.

V neděli se také těžce zranil dvaapadesátiletý motorkář při nehodě u Starých Hutí v takzvaných Buchlovských horách na Uherskohradišťsku. Nezvládl zatáčku a narazil do betonových svodidel.

Podle dostupných údajů je motorkář, který havaroval u Bratřejova, jedenáctou obětí letošních dopravních nehod ve Zlínském kraji. Jen v dubnu zemřelo při dopravních nehodách na silnicích v kraji šest lidí. Loni si nehody v regionu za čtvrtý měsíc roku vyžádaly jeden lidský život. Za celý loňský rok zemřelo na silnicích v kraji při dopravních nehodách 26 lidí. V roce 2020 jich bylo 23 a o rok dříve 19.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání