Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Řidič si v Ostrově zahrál na Létajícího Čestmíra: Kruhový objezd přeskočil jako kaskadér!

Autor: rc - 
26. srpna 2022
16:24

Kaskadérský kousek zachytily bezpečnostní kamery v Ostrově na Karlovarsku. Řidič vozu Alfa Romeo vletěl bezhlavě na místní kruhový objezd, nedbal, že se po kruhovém objezdu jezdí dokola a přeletěl jej napřímo! Případem se již zabývají policisté.

Šokující video, nad kterým zůstává rozum stát, publikovala Městská policie Ostrov na svém facebooku. Ve videu je vidět prázdný kruhový objezd, na nějž se řítí auto značky Alfa Romeo. Jak se blíží, nepřestává ubírat na rychlosti a proletí jím napřímo! Po dopadu na zem automobil odjíždí pryč.

„Zda-li chtěl řidič létat jako Létající Čestmír nebo žít jako kaskadér, jsme se nedozvěděli. Stejně tak jsme se nedozvěděli, jestli se nejednalo o potomka legend skoků na lyžích, trénujícího na Turnaj čtyř můstků. Co ale víme s určitostí rovnající se jistotě, je skutečnost, že po kruhovém objezdu se jezdí dokola,“ napsali k videu strážníci.

Městská policie předala podle informací serveru Novinky.cz vyšetřování incidentu, při němž byl poškozený kruhový objezd, státním policistům. „Tímto si neděláme srandu z lidského neštěstí, video má sloužit k výchově řidičů současných i budoucích a hlavně jako prevence,“ uzavřeli strážníci na sociální síti.

Video  Řidič v Ostrově na Karlovarsku přelétl kruhový objezd.  - Facebook/Městská policie Ostrov
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání