Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Řidič na Chebsku způsobil dopravní nehodu jen kvůli cigaretě! Popel mu prý padal na ruku

Autor: pma - 
18. srpna 2022
12:49

Velmi kuriózní vysvětlení si pro policii připravil třicetiletý řidič z Chebska, který způsobil dopravní nehodu, při níž srazil dva motorkáře. Na ruku mu prý padal popel ze zapálené cigarety, který chtěl oklepat, avšak srazil dvě osoby na motocyklech. Předběžnou škodu policisté vyčíslili na zhruba 140 tisíc korun.

V pondělí v podvečer došlo v obci Skalná nedaleko Chebu k dopravní nehodě, kterou způsobil nezodpovědný třicetiletý řidič. Cestu na Velký Rybník si chtěl zpříjemnit cigaretou, tak si jednu vytáhl a začal kouřit.

Za krátkou chvíli mu však začal padat horký popel na ruku a to řidiči osobního vozu vadilo. Chtěl si ho oklepat. Jenže právě ve chvíli, kdy se nevěnoval jen řízení, narazil do dvou motorkářů, kteří se svými stroji stáli v blízkosti krajnice.

„Šedesátiletý řidič motocyklu byl se svým zraněním převezen do nemocnice k ošetření. Druhý řidič motocyklu, jednasedmdesátiletý muž, naštěstí vyvázl bez zranění,“ uvedl ve zprávě policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Všechny tři muže policie podrobila dechové zkoušce, která byla u všech negativní. Škoda byla předběžně vyčíslena na 140 tisíc korun, nejedná se ale o konečnou částku. Přesnou příčinu a okolnosti nehody bude policie dále sledovat a řešit.

Video  Jak se chovat na místě dopravní nehody  - Videohub
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání