Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Divoká party se sexy modelce nevyplatila: Za nahotu a dýška ve spodním prádle dostala tvrdý trest!

Autor: jel - 
9. srpna 2022
11:50

Bývalá modelka Playboye Paphavee “Oil” Chaimongkol (25) vystupovala minulý čtvrtek na večírku v thajském klubu Sook San Khon Khan jako DJka. Během večera se však rozhodla svléknout se do půl těla a nechala hosty, aby jí zastrčili spropitné do spodního prádla. Dostala několikatisícovou pokutu.

Těsně před půlnocí se kráska během svého vystoupení rozhodla částečně svléknout. Její jednání na internetu vzbudilo velkou pozornost a stalo se virálním. Záběry se dostaly také k thajské policii. 

Mladá kráska dostala pokutu v přepočtu asi 3450 korun, což je v poměru k tamnímu běžnému platu vysoká částka. Na sociálních sítích se navíc modelka musela za své chování omluvit. Podle místních médií tento týden dívka pokutu zaplatila.

Vedoucí policejní stanice ve městě Mueng Khon Kaen, Preecha Kaengsarikij, uvedl, že trestně stíhaný je také dvacetiletý manažer klubu. Tomu hrozí buď roční vězení, vysoká pokuta, nebo obojí. Místo, kde k události došlo, je totiž vedeno jako restaurace a nemá licenci nočního klubu. 

Video  Dcera Jana Hrušínského Kristýna se svlékla pro pánský magazín: Rodičům to zatajila  - Kisa Císařová, Lukáš Červený
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání