Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Holčička (6) bloudila v Karlových Varech: Vyrazila sama za maminkou do práce!

Holčička (6) v Karlových Varech vyrazila za maminkou do práce. Ujali se jí strážníci.
Holčička (6) v Karlových Varech vyrazila za maminkou do práce. Ujali se jí strážníci.  (Autor: Facebook/Městská policie Karlovy Vary)
Autor: rc - 
5. srpna 2022
11:21

Za maminkou se sama vydala v pondělí pouze šestiletá holčička! Náhodná kolemjdoucí ji našla, jak bloudí ulicí v Karlových Varech. Zavolala proto strážníky, kteří se od dívky dozvěděli, že jde za maminkou do práce. Holčičku předali sociálce. Poté si ji vyzvedla maminka, která si prý odskočila jen na chvilku. 

V pondělí po sedmé hodině ráno náhodná kolemjdoucí v ulici v městské části Stará Rokle uviděla malou holčičku. Dívka tudy bloudila. Vyrazila prý za maminkou do práce. Žena kontaktovala městské strážníky, kteří se malé výletnice ujali.

„Strážníci si holčičku převzali a začala ‚hra‘ formou otázek ze strany strážníků a odpovědí ze strany děvčete. Zjištěné informace předali strážníci na operační středisko, které kontaktovalo pracovnici OSPODU. Hlídka se s holčičkou vydala k místu bydliště, kde po jejím odchodu zůstaly otevřené vchodové dveře,“ napsali strážníci na Facebooku. Následně šestiletou holčičku převezli na magistrát, kde si ji převzala sociální pracovnice.

Tam si pro ni přišla maminka. „Ta odjela ‚pouze‘ na chvilku do práce, aby vypomohla s vybalováním zboží. Celou záležitost dořešila pracovnice magistrátu. V případě, že nastane podobná situace, nebo se dítko ztratí, je důležité, aby znalo své jméno i jméno rodičů, adresu bydliště a kde rodiče pracují,“ upozorňuje policie.

Video  Opilec v Brně se vytrestal sám, spadl do ostnatého drátu.  - Městská policie Brno
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání