Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Smrtící srážka dvou kamionů zablokovala dálnici D8: Jeden z řidičů zemřel!

Aktualizováno -
13. července 2022
23:21
Autor: ČTK, VaB - 
13. července 2022
18:08

Při středeční srážce dvou kamionů na dálnici D8 ve směru z Ústí nad Labem na Prahu nedaleko severočeského krajského města zemřel jeden řidič. Druhého s těžkým zraněním převezla sanitka do ústeckého traumacentra.

Při srážce dvou kamionů na dálnici D8 ve směru z Ústí nad Labem na Prahu nedaleko severočeského krajského města ve středu zemřel jeden řidič. Druhého s těžkým zraněním převezla sanitka do ústeckého traumacentra. ČTK to řekl mluvčí krajské záchranky Prokop Voleník. Přes den se v místě střetu tvořily kolony. Před 23:00 byla dálnice D8 opět plně průjezdná.

Nehoda se stala na 62. kilometru dálnice. „Ke srážce dvou kamionů došlo krátce před třetí hodinou odpoledne. Příčiny a okolnosti nehody jsou předmětem vyšetřování,“ řekla ČTK mluvčí policie Miroslava Glogovská. Na místě zasahovaly všechny záchranářské složky.

Uzavírka obou dálničních pruhů ve směru na Prahu trvala zhruba osm hodin. Policie odkláněla dopravu na sjezdu na Teplice.

Záchranáři na místo vyslali i vrtulník letecké záchranné služby společně s lékařem, jednoho zraněného s těžkým zraněním transportovali do nemocnice v Ústí nad Labem.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání