Pátek 10. května 2024
Svátek slaví Blažena, zítra Svatava
Polojasno 18°C

Horor v Ústí: Muž si krátil cestu přes plot, nabodl se na něj nohou, svědci ho museli držet!

Muž v Ústí nad Labem napíchl lýtkem na železný plot: Visel hlavou dolů
Muž v Ústí nad Labem napíchl lýtkem na železný plot: Visel hlavou dolů  (Autor: MP Ústí nad Labem)
Autor: jel - 
11. července 2022
13:37

V sobotu v nočních hodinách muž v Ústí na Labem po skončení koncertu přelézal kovový plot, na který se však napíchl lýtkem. Než dorazila pomoc, visel z plotu hlavou dolů. Skupina lidí ho přidržovala, aby se neporanil ještě více. Skončil v nemocnici.

Podle serveru iDnes si muž po skončení koncertu kapely Tři sestry chtěl zkrátit cestu přes železný plot. Při jeho přelézání se na něj napíchl lýtkem... Naštěstí bylo v jeho blízkosti dost svědků. Dva lidé vyrazili pro pomoc a máváním přivolali hlídku ústeckých strážníků. Další mladíka přidržovali, aby se neporanil ještě víc.

„Sdělili jim, že nějaký muž se snažil po skončeném koncertě přelézt oplocení kina a při tomto pokusu se nabodl na železný plot,“ uvedl mluvčí strážníků Jan Novotný. „Hlídka se ihned vydala na místo, kde byl zjištěn muž, který visel na oplocení a který měl v lýtku zapíchnutou jednu z tyčí plotu. Dotyčný byl při vědomí," dodal.

Na místo byli přivoláni zdravotníci a hasiči. Ti pomocí hydraulických nůžek kus plotu vystřihli. Zraněný nešťastník skončil se středně těžkým zraněním v Masarykově nemocnici. 

Video  Strážníci v Brně vysvobodili srnku uvízlou v plotě  - Městská policie Brno
Video se připravuje ...

 

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání