Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Nikole s dcerou (3) pomohli po nehodě záchranáři Jirka a Kuba: Poslaly jim dojemný vzkaz!

Nikole s dcerou (3) pomohli po nehodě záchranáři Jirka a Kuba: Poslaly jim dojemný vzkaz!
 (Autor: Blesk.cz - Vašek Burian/Facebook: Zdravotnická záchranná služba Středočeského kraje)
Autor: rix - 
19. května 2022
16:09

Záchranáři pomohli během hrozné dopravní nehody u středočeských Zdib Nikole a především její tříleté dcerce. Díky jejich včasnému zásahu se ani jedné z nich nic vážného nestalo. Záchranářům pak maminka s dcerou poslaly dojemný vzkaz.

Paní Nikola a její tříletá dcera měly obrovské štěstí. Připletly se do vážné nehody, ale jen zázrakem se oběma nic vážného nestalo. Na místě jim pomáhali dva záchranáři Jirka s Kubou. Jejich práci si maminka děvčete nemůže vynachválit. 

„Úžasná práce i přístup posádky k malému dítěti. Ve finále dostala plyšáka od záchranářů, kterého všude bere s sebou a ukazuje všem, že ho dostala od opravdových záchranářů,“ děkovala jim v dojemném vzkazu

K zásahu se vyjádřili i oba záchranáři. „Jsme rádi, že tento výjezd dopadl pro malou pacientku dobře. Ošetření proběhlo na místě a spolupráce s touto malou princeznou byla na výbornou. Na závěr našeho výjezdu nás maminka společně vyfotila na památku,“ uvedli s tím, že je velmi potěšilo, že maminka byla s jejich péčí spokojena. „Tato zpětná vazba je pro kariéru záchranáře velmi důležitá,“ dodali.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání