Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Patricii uškrtil mladší přítel: Když zakopával tělo, dostal infarkt a zemřel!

Výkop hrobu - ilustrační foto
Výkop hrobu - ilustrační foto  (Autor: Profimedia)
Autor: pma - 
14. května 2022
14:14

Ke zvláštnímu případu došlo v Jižní Karolíně. Pětašedesátiletou Patricii Ruth Dentovou uškrtil její o pět let mladší přítel Joseph McKinnon. Bezvládné tělo chtěl zakopat na zahradě, jenže během ukládání přítelkyně do předem vykopaného hrobu dostal infarkt a sám zemřel.

Americká policie z okresu Edgefield v Jižní Karolíně řešila unikátní případ, který zápletkou připomíná slavný mysteriózní seriál Věřte, nevěřte. Sousedé pětašedesátileté Patricie Ruth Dentové zavolali na policii poté, co si přes plot všimli, že na zahradě leží tělo ženina o pět let mladšího přítele Josepha McKinnona. Sami se mu pokoušeli dát první pomoc a zavolali záchranou službu. Lékař pak na místě mohl už jen konstatovat smrt.

Dům byl čerstvě uklizený

Jenže vyšetřovatelé záhy zjistili, že se nejedná o jedinou mrtvolu na dvoře. V nedaleké jámě, která byla dle slov policistů do poloviny zasypaná, našli černé pytle na odpadky. Zděsili se, když zjistili, že uvnitř je mrtvola McKinnonovy přítelkyně.

„Po nálezu mužského těla jsme pokračovali ve vyšetřování v rámci dvora a obrovské zahrady,“ uvedla Jody Rowlandová, šerifka okresu Edgefield, kde k neštěstí došlo. „V domě, který byl čerstvě uklizený, jsme našli stopy krve patřící v té době pohřešované přítelkyni mrtvého muže. To nás zavedlo zpět k vykopané jámě, kde jsme objevili částečně zasypané černé pytle, do nichž bylo zabaleno ženské tělo,“ dodala.

Závěr lékaře po nařízené pitvě zněl tak, že žena byla uškrcena. Pachatelem byl zřejmě její přítel, který se chtěl zbavit všech stop včetně těla zavražděné přítelkyně. Jenže osud ho zřejmě dostihl dřív, než čekal. Podle policie totiž McKinnon dostal infarkt, když se snažil ženino tělo v pytlích zasypat hlínou. Zmohl se akorát na to odhodit lopatu a popojít pár kroků, než se svalil k zemi a zemřel.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání