Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nechutné týrání chlapečka (3) ve Vrchlabí: Matka a její přítel skončili ve vazbě

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia.cz - ilustrace)
Aktualizováno -
2. dubna 2022
20:00
Autor: ČTK, jel - 
2. dubna 2022
14:08

Policie obvinila ženu a jejího přítele z týrání tříletého dítěte ve Vrchlabí na Trutnovsku. Soud oba poslal do vazby. Dítě je mimo ohrožení života. Je při vědomí a leží ve zdravotnickém zařízení, informovala v sobotu mluvčí krajské policie Eva Prachařová. Sousedka prozradila, že matka i její přítel prý brali drogy a muž často v domě křišel. Chlapečka prý měl zbít, protože se počůral.

Kriminalisté stíhají matku dítěte a jejího přítele, který za nimi docházel. Podle dosavadních zjištění oba dva dospělí v domácím prostředí dítě po dobu minimálně několika týdnů trestali nepřiměřenými fyzickými tresty. V době, kdy měl muž svěřené dítě, trestání vyvrcholilo až v těžké ublížení na zdraví. V ohrožení života bylo předáno do péče lékařů.

Matku dítěte vyšetřovatel obvinil ze zločinu týrání svěřené osoby, částečně samostatně a částečně ve spolupachatelství, jejího přítele ze zvlášť závažného zločinu těžké ublížení na zdraví a přečinu týrání svěřené osoby, opět zčásti samostatně a zčásti ve spolupachatelství. Ženě hrozí dva až osm let vězení, muži pět až 12 let.

Sousedka pro CNN Prima News prozradila, že matka i její přítel brali drogy. Muž byl prý často agresivní, v domě bylo často slyšet, jak křičí. Televize dále uvedla, že teprve asi devatenáctiletá žena dala syna na hlídání svému partnerovi, protože potřebovala jet do školy. Chlapeček se měl během té doby počůrat a něco rozbít, a proto ho muž zbil.

kralovna-vsech-mori ( 2. dubna 2022 21:37 )

Víš co je takových chlapečků a holčiček po děcákách? A adopce se táhne roky. Mezi tím dospějí.

kralovna-vsech-mori ( 2. dubna 2022 21:30 )

Hrozně špatně na mě působí týrání dětí. Za to by měly být co nejpřísnější tresty hnedka na poprvé. Doživotí je pro takové málo. Jednou jsem plácla dcerku po zadku a nespala jsem z toho co jsem udělala snad 14 dní.

Uživatel_5574110 ( 2. dubna 2022 21:28 )

Zavřít na doživotí, trestat úplně stejně a ještě víc, hajzlové, některé páry touží po miminku a mít nemohou a takový je maji a tyraji... Fuj, kastrovat a mlátit takové zrůdy!!!!! Chlapečka k adopci a změnit jméno i rodný list 💙❤️

žanyn ( 2. dubna 2022 16:14 )

U 3 letého dítěte opravdu nelidské chování. Děti do 6 roků potřebují lásku rodičů a ne postihy.Dnes proste přestala existovat empatie a soucítění s jinými vůbec. Jinak u těhle zpráv většinou chybí konkretní postižení, stejně jako u onoho sex. násilí.Dřív,(viz např.ony kauzy z Kuřimi) se toho zase napsalo až moc...

Uživatel_5083590 ( 2. dubna 2022 15:55 )

Oběma doživotí a navíc na samotce.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání