Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Kolektivní sebevražda prominentní rodiny: Z balkonu vyskákali rodiče i děti!

Autor: rix - 
31. března 2022
05:13

Hodně podivný a děsivý případ řeší švýcarští policisté. Čtyři členové jedné rodiny v Montreux spáchali sebevraždu. Jeden po druhém vyskákali z okna. Francouzská rodina v domě hromadila jídlo a patřila zjevně mezi ty, kteří věřili konspiračním teoriím o konci světa.

Tragédii, která se stala minulý čtvrtek ve městě u Ženevského jezera, přežil pouze patnáctiletý chlapec, který nyní leží v kómatu ve stabilizovaném stavu v nemocnici. „Vylučujeme zásah třetí strany, všechny oběti skočily z balkónu jedna po druhé,“ uvedla krajská policie. 

Jak dále detektivové vysvětlili, nejspíše šlo o kolektivní sebevraždu. Z dvacetimetrové výšky postupně vyskákala celá rodina. Kromě otce a matky strašným způsobem ukončily svůj život i osmiletá dcera a matčina sestra. 

Francouzské noviny Journal du Dimanche uvedly, že otec Eric David vyrostl v bohaté části Marseille, a dokonce navštěvoval jednu z nejprestižnějších francouzských škol. I matka s její sestrou studovaly na prestižním lyceu, byly vnučkami alžírského spisovatele Mouloda Feraouna. 

Policie na místě tragédie nenašla žádné důkazy o potyčce, což zdánlivě potvrdilo, že všichni skočili z vlastní vůle. Rodina se již dříve měla stáhnout ze společnosti. „Žádní svědci, včetně dvou policistů přítomných na místě od ranních hodin a kolemjdoucích u paty budovy, nezaslechli před událostmi ani během nich sebemenší hluk nebo pláč vycházející z bytu,“ uvedli kriminalisté podle deníku Mirror.

Rodina žila téměř v naprosté soběstačnosti, odříznutá od okolního světa. Na začátku pandemie koronaviru se její členové začali zajímat o konspirační a survivalistické teorie. Jejich byt byl po okraj plný jídla. Policie dodala, že důkazy naznačují, že se rodina obávala, že úřady budou zasahovat do jejich životů. Matka ani osmileté dítě nebyly registrovány u místní městské správy. 

Video  Vzdát se své pozemské identity, spáchat sebevraždu a odletět na vesmírném korábu. To je příběh největší masové sebevraždy v Americe  - Videohub
Video se připravuje ...

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání