Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Miss (†27) zemřela po pádu z okna: Nezabila by se sama, tvrdí rodina

Autor: rc - 
23. února 2022
18:42

Fanoušky zaskočila náhlá smrt královny krásy Zoe Sozo Bethelové, která zemřela po osmi dnech strávených v kómatu. Sedmadvacetiletá Miss Alabama a matka dítěte utrpěla vážná zranění poté, co spadla z okna ve třetím podlaží domu v americkém Miami. Strážci zákona její smrt vyšetřují jako pokus o sebevraždu, s čímž její rodina nesouhlasí. Politická aktivistka, která byla silně věřící, by si prý podle rodičů nikdy nesáhla na život.

V pátek 11. února záchranné složky vyjížděly do luxusní čtvrti v americkém Miami. Policisté dostali oznámení, že se někdo v budově La Piaza Nanova zřejmě pokusil o sebevraždu. „Předběžné vyšetřování odhalilo, že oběť spadla z okna ve třetím poschodí. Oběť byla identifikována jako sedmadvacetiletá Zoe Sozo Bethelová,“ uvedli policisté pro britský deník Daily Mail s tím, že žena byla převezena do nemocnice.

Zoe, která získala titul královny státu Alabama a vychovávala dceru, upadla do kómatu a o život bojovala osm dní. Následně se její fanoušci dozvěděli zdrcující zprávu. Miss »Strnadího státu« zemřela. Při pádu utrpěla vážné poranění mozku.

Vyšetřovatelé uvedli, že její smrt vyšetřují jako pokus o sebevraždu a nic nenasvědčuje tomu, že by za její smrt mohl někdo další. Ovšem se závěrem policie nesouhlasí její rodina, která tvrdí, že královna krásy neměla žádný důvod sáhnout si na život. „Rostla a každý rok svého života byla úspěšnější a to byla zatím na začátku,“ uvedla její rodina podle výše zmíněného deníku v prohlášení s tím, že vyšetřování stále pokračuje.

Rodačka z alabamského Loxley, která měla v Miami pobývat u rodinného příslušníka, se rovněž angažovala v politice. Působila jako politický komentátor pro RBSN, což je konzervativní mediální společnost, která poskytovala živý přenos prezidentských kampaní Donalda Trumpa.

Pohledná žena byla ve svých názorech velmi konzervativní, a dokonce vystupovala proti potratům. „Nezáleží, v jak špatné situaci se nacházíte, zvolit život je vždy tou správnou volbou,“ napsala s tím, že i ona se rozhodla nechat si svou dceru.

Rodina založila veřejnou sbírku na stránce GoFundMe, aby měla na zaplacení zdravotních výloh, jelikož Zoe neměla zdravotní pojištění. Příbuzní je vyčíslili na neuvěřitelných 500 tisíc amerických dolarů (víc jak 10 milionů Kč). Doposud se ve sbírce podařilo vybrat víc než 47 tisíc amerických dolarů (víc jak 1 milion Kč).

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince bezpečí 116 111 nebo v Centru krizové intervence 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop.

VIDEO: Žena (18) se pokusila o sebevraždu za jízdy na sedačce autobusu.

Video  Žena (18) se pokusila o sebevraždu za jízdy na sedačce autobusu.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

Radek Polák ( 24. února 2022 07:48 )

Asi už dealer nesnesl tý kecy ! 😂

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání