Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Požár v Neratovicích zachvátil auta i plasty: Zasahovalo 11 jednotek hasičů

Aktualizováno -
21. února 2022
15:33
Autor: ČTK, VaB - 
21. února 2022
13:29

Několik jednotek hasičů likvidovalo v Neratovicích požár dvou aut a haly. Vyhlášen byl druhý poplachový stupeň. Oheň částečně zasáhl i samotný objekt, podařilo se ho ale rychle uhasit. Škoda se vyšplhala na pět milionů korun. 

V části Neratovic Horňátky v pondělí dopoledne hořela v hale dvě osobní auta a plasty. Požár ale hasiči rychle dostali pod kontrolu. Jeho příčinu bude zjišťovat vyšetřovatel, který už je na místě, ale nemůže kvůli dohašování dovnitř objektu. Nikdo se nezranil. Škoda přesáhla podle odhadu pět milionů korun.

Hasiči k požáru vyjížděli kolem 11:30. Kvůli většímu rozsahu vyhlásili druhý poplachový stupeň ze čtyř možných. Před 13:00 už byl oheň pod kontrolou a poplachový stupeň hasiči snížili na základní. „Na místě bylo sedm jednotek dobrovolných hasičů, tři profesionální a jedni podnikoví,“ uvedla mluvčí. Podle ní už postupně z místa odjížděli.

Požár byl ohlášen jako hoření dvou aut, po příjezdu na místo hasiči zjistili, že vypukl v hale o rozměrech 10 krát 80 metrů. Oheň částečně zasáhl i objekt.

Video  Hala s auty a plasty hořela v Neratovicích.  - Aktu.cz
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání