Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Čech (†41) zahynul v Bavorských Alpách! Tělo do údolí odvezli vlakem

Autor: jel - 
24. ledna 2022
11:45

V sobotu kolem čtvrté hodiny odpoledne našel lyžař v bavorských Alpách bezvládné tělo muže. Podle místní policie patřilo jednačtyřicetiletému českému občanovi, který bydlel v okrese Starnberg v Horním Bavorsku. Příčinu úmrtí šetří policie.

Mrtvý muž byl nalezen na hoře Wendelstein. Bavorští policisté uvedli, že podle prvotních informací zemřel při pádu a je nepravděpodobné, že by za jeho smrt byl zodpovědný nějaký další člověk. Přesná příčina smrti však zatím není známá.

Na místě zasahovali speciálně vyškolení policisté a 30 členů horské záchranné služby. Ti dostávali tělo mrtvého Čecha dolů z hory za velmi nepříznivých podmínek. 

Kriminalisté také požádali veřejnost o pomoc při vyšetřování. Každý, kdo by měl k úmrtí jakékoliv informace, má kontaktovat místní policii.

Jak uvedl Bild, tělo nešťastného Čecha dopravili záchranáři ke stanici ozubnicové dráhy. Do údolí ho pak odvezl právě zmíněný vlak.

 

 

 

offline ( 24. ledna 2022 16:09 )

Co má co Čech bydlet v Německu? Tam mají už dost ksindlu v východní Evropy a celého třetího světa. Všichni migranti do země původu - Češi do Česka!

sasa vs.cenzor ( 24. ledna 2022 14:56 )

Nešťastná náhoda... Hory chyby neodpouští ať si Čech či Němec.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání