Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Chlapec (1 měs.) se během pár dní stal sirotkem: Jeho rodiče spáchali po Silvestru sebevraždu

Autor: rc - 
7. ledna 2022
05:10

Tragicky o oba rodiče přišel měsíční chlapec Jayce Osteen. Jeho tatínek, policista a bývalý mariňák, Clayton Osteen (†24) se pokusil o sebevraždu na Silvestra. Byl převezen do nemocnice, ovšem později byl odpojen od přístrojů. Smrt přítele těžce nesla matka chlapce Victoria Pachecová (†23), která se rovněž rozhodla vzít si život.

Pracovali spolu, zamilovali se a rozhodli se založit rodinu. Ovšem jejich příběh nemá šťastný konec. Kolegy, známé a mnoho dalších lidí zasáhla rodinná tragédie dvou policistů z americké Floridy. Clayton Osteen a Vicotoria Pachecová pracovali na policejním oddělení St. Lucie County. Oba dva byli zástupci šerifa a v práci se jim dařilo. Osteen měl za sebou kariéru mariňáka. K mariňákům se přidal v roce 2015.

Pokus o sebevraždu

Od mariňáků nakonec odešel a přidal se k policejnímu sboru, kde potkal svou budoucí partnerku Victorii. Dvojici se v listopadu minulého roku narodil chlapec Jayce. Rodinné štěstí ale netrvalo dlouho. Život se jim obrátil vzhůru nohama na Silvestra, kdy se Clayton podle informací britského deníku Daily Mail rozhodl vzít si život. Kancelář šerifa tehdy obdržela telefon, že se někdo pokusil o sebevraždu, tehdy nikdo z nich netušil, že se jedná o jejich kolegu, který byl zrovna mimo službu. Clayton byl ještě převezen do nemocnice, kde bojoval o život dva dny. Rodina se nakonec rozhodla ho odpojit od přístrojů. V den jeho smrti Victoria na sociální síti publikovala fotografii, na níž společně stojí na útesech a usmívají se. Victoria je na ní ještě těhotná.

Sbírka pro sirotka

Obrovskou ztrátu zřejmě čerstvá maminka nemohla unést a den po smrti svého partnera, se rovněž rozhodla vzít si život. „Slovy nedokážu popsat obrovskou ztrátu, kterou všichni cítíme,“ napsal šerif Ken Mascara. Blízcí zesnulých rodičů se rozhodli uspořádat veřejnou sbírku pro chlapce, který zůstal během pár dnů sám.

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince bezpečí: 116 111 nebo v Centru krizové intervence: 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop a zdarma.

VIDEO: Žena (18) se pokusila o sebevraždu za jízdy na sedačce autobusu.

Video  Žena (18) se pokusila o sebevraždu za jízdy na sedačce autobusu.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

nick55 ( 7. ledna 2022 09:57 )

Takhle nervově labilní jedinci by se neměli množit, ještě že je nenapadlo vzít dítě sebou.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání