Pátek 3. května 2024
Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav
Oblačno, déšť 19°C

Srážka tří aut na Sokolovsku: Dva lidé nehodu nepřežili

Aktualizováno -
10. prosince 2021
14:20
Autor: ČTK - 
10. prosince 2021
09:02

Na silnici 210 u Boučí na Sokolovsku se v pátek ráno srazila dvě osobní auta a dodávka. Při nehodě jeden člověk utrpěl zranění neslučitelná se životem, kterým na místě podlehl. Dalších šest lidí se zranilo. Jedna ze zraněných osob navíc krátce po převozu do nemocnice také zemřela.

V místě nehody zasahovaly všechny složky záchranného systému až do 12:00. Krátce po poledni se silnice opět zprůjezdnila, informoval krajský policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Podle serveru dopravniinfo.cz se nehoda stala okolo 7:00 na silnici mezi Svatavou a Dolními Nivami před odbočkou na Boučí. Na místo vyjela policie, hasiči i vozy záchranné služby.

„Na místě zasahovalo pět vozů záchranné služby. Celkem jsme ošetřili sedm lidí, z toho jedna, zaklíněná řidička, i přes resuscitaci zraněním podlehla. Další osoba byla se středně těžkým zraněním převezena na emergency karlovarské nemocnice,“ popsal zásah u tragické nehody mluvčí karlovarské záchranné služby Radek Hes. Bohužel později vyšlo najevo, že po převozu do nemocnice zemřela i druhá osoba. To potvrdila mluvčí Karlovarské krajské nemocnice Markéta Singerová. 

Na místo nehody byl původně povolán i vrtulník, ten ale kvůli nízké oblačnosti nakonec nemohl na místo dorazit.

mitoz ( 10. prosince 2021 20:30 )

Galerie v článku patří k nehodě z 22.11.2021.
http­s://ww­w.hz­scr.cz­/hzs-karlovarskeho-kraje.aspx

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání